Transfer protokolleri yapılabilecek, Konyaspor'daki durum!

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu ikinci transfer dönemine sayılı günler kala ligimizde 34 futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek. Statü gereği futbolcular başka bir takımla görüşme hakkına sahip olacaklar. Konyaspor’daki son durum ise haberimizde yer alıyor.
Transfer protokolleri yapılabilecek, Konyaspor'daki durum!

Süper Lig’de 2023-2024 sezonu ikinci transfer dönemi yaklaşırken sözleşmesi 2024 yılı Haziran ayından bitecek olan oyuncular ocak ayı itibariyle yasal olarak başka bir takımla ön protokol yapabilecek. Statü gereği sözleşme süresine 5 ay kala protokol imzalamada bir sorun bulunmuyor. Süper Lig’den toplam 34, Konyaspor’da ise 13 futbolcunun sözleşmesi haziran ayında bitiyor.

sozlesmesi-bitecek-futbolcular-1.jpg

KONYASPOR’DAKİ İSİMLER

Anadolu Kartalı’nda sözleşmesi 30 Haziran 2024’te bitecek oyuncular; Soner Dikmen, Francisco Calvo, Ahmet Oğuz, Muhammet Demir, Steven Nzonzi, Kahraman Demirtaş, Cebrayil Karayel, Oğulcan Ülgün ve Sokol Cikalleshi. Sözleşmesi 2024 yılında biten ancak opsiyonu olan futbolcular ise Guilherme, Bruno Paz, Yunus Mallı ve Gökhan Töre. Ligimizde sözleşmesi biten oyuncu listesi.

serbest-kalacak-futbolcular.jpg

SÖZLEŞMESİ BİTECEK İSİMLER

Pelkas (Başakşehir), O. Romero ( Pendikspor), J.Balkovec ( Alanyaspor), Lazar Markovic , Maxim, Marko Jevtovic (Gaziantep FK ) Dresevic, Sturaro, Eyseric, Biraschi, Serdar Dursun(Karagümrük) A.Ndao (İstanbulspor) Gökhan Akkan (Rizespor), Assombolonga, Ufuk Akyol(Antalyaspor) John Mary, Mithat Pala ve Emirhan Topçu (Ç. Rizespor) N'jie , Samu Saiz ( Sivasspor) M.Fall – Kasımpaşa

serbest-kalacak-isimler.png

 Muhabir
Etiketler :