Traore transferinde flaş gelişme! Başkan açıkladı

Geçtiğimiz sezon Konyaspor’un tarihi başarısında önemli bir yere sahip olan ve takımın en golcü futbolcusu konumunda bulunan Abdou Razack Traore'nin durumu netleşti.
Traore transferinde flaş gelişme! Başkan açıkladı

Sezon başı kampına kadar menajeriyle olan sorununu çözmesi talimatı verilen Traore sorunu çözemedi ve Karabükspor’da kaldı. Geçtiğimiz sezonu Konya ekibinde kiralık geçiren Fildişi Sahilli oyuncu için her koşulu zorlayan yeşil-beyazlılar oyuncunun menajeri ile bir türlü anlaşamamış ve transferi askıya almak zorunda kalmıştı. Kampa başlayan Atiker Konyaspor’da hazırlıklar başlarken Traore transferinden de vazgeçildiği öğrenildi.

Karabükspor’un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Konya’da kiralık olarak bulunan futbolcumuz Traore, Konya ile ücret konusunda anlaşmadı, takıma geri gelecek. Eğer başka talipleri çıkarsa verebiliriz. Diğer yandan, orta saha ve ön libero konusunda görüştüğümüz birkaç oyuncu var. Bunlarla ilgili cevap bekliyoruz. İkinci etap kampının yapılacağı Hollanda’ya kadar transferin büyük bir kısmını çözmüş olacağız” dedi.