Tribünde esrarengiz ölüm

Adana'da bir futbol sahasının tribününde bir kişi ölü bulundu.
Tribünde esrarengiz ölüm

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi Güney Yıldızı Spor Kompleksi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kompleksin güvenlik görevlisi futbol sahasının tribününde bir kişinin hareketsiz halde yattığını gördü. Yanına gidip uyandırmaya çalıştığı şahıs, hareket etmeyince polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Üzerinden not çıktı 

Polis ise olay yerine gelerek çalışma başlattı. Yaptığı çalışmada şahsın 41 yaşındaki Mehmet Zahir Ertem olduğunu belirledi. Polis şahsın üzeride yaptığı aramada ise bir not buldu. Ertem'in "Meşgule verdiğini unutma. Kendinle beraber kendi ailene ve çocuklarına ne yapmak istediğini unutma. Kanı beş kuruş etmezler senin arkandan konuşuyor. Ama çocuklarını unutma. Bu hayatta en çok zulmettiğin acı çektirdiğin eşin ve çocuklarını unutma" yazılı not buldu. Polis, Ertem'in zehir içerek hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor. 

Bu sırada olay yerine gelen Ertem'in yakınları gözyaşlarını tutamadı. Ertem'in cenazesi incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.