Tripoli Uçak Bileti

Tripoli Uçak Bileti

İnsanlar arada bir iş yorgunluğunu atmak için seyahat etme ihtiyacı duyarlar. Bu seyahatler bazen yurt içi bazen de yurt dışı olabilir.

Nereye Gitmeli?

Yurt dışı seyahatlerde, güneyimizde bulunan ülkeler çok tercih edilmektedir. Bu ülkelerden bir tanesi de Libya'dır. Libya'da birçok gezecek yer olmakla birlikte en önemli yerlerden biri Tripoli'dir. Aynı zamanda Libya'nın başkentidir. Tripoli Türklerin çok yakından tanıdığı bir yerdir. Tripoli'ye Türkçede Trablus adı verilmektedir. Trablus şehri, eskiden Osmanlı Devleti topraklarında bulunan Trablusgarp eyaletidir. Tripoli yaklaşık 100 yıl önce Atatürk'ün de ayak bastığı topraklardandır. Akdeniz'e

Tripoli Şehrine Nasıl Gidilir?

Tatil fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler, hemen bir Tripoli uçak bileti almalı ve buram buram tarih kokan bir şehrin tadını çıkarmalıdırlar. Uluslararası havalimanlarında çok rahat bir şekilde uçuşlar bulabilirsiniz. Havalimanlarından ya da internetten bir tripoli uçak bileti alarak 2,5 ile 3 saat arası kısa bir sürede Tripoli'ye uçabilirsiniz.

Tripoli'de Neler yapılabilir?

Gündüzleri bunaltıcı sıcak nedeni ile hayat sakindir. Ancak akşam çökünce canlanan hayat sayesinde sokaklar insanlarla dolup taşar. Osmanlı Devleti ve İtalya mimarisinden kalan birçok yapı bulunan şehirde, camileri, kiliseleri, hanları gezebilirsiniz. Ülkenin en meşhur lezzetlerinden olan ve kuzu eti ile yapılan Couscousi yemeğini tadabilirsiniz. Sadece bu yemek değil birçok ülkenin mutfağından yemekler bulabileceğiniz bir yerdir Tripoli. Bunlardan biri de İtalyan mutfağıdır. İtalya'dan çok sık esintiler görülmesinin sebebi de bir zamanlar İtalyanların Tripoli'yi işgal etmiş olmasıdır. Tripoli'nin eski kent merkezi olan Medina bölgesi içinde daha eski bir tarihi barındırır. Medina bölgesi Libyalılara ait yerel ürünler bulabileceğiniz bir yerdir. Osmanlı ve Roma İmparatorlukları tarafından da kullanılmış olan Al-Hamra Sarayı'na çıkarak adeta tarihi koklayabilirsiniz.

Tripoli (Trablus)

Tripoli (Trablus) uçak bileti ihtiyacınız ister bireysel olsun, isterseniz şirketiniz için toplu bilet alımı yapmak isteyin; Plures Air size özel çözümlerle yanınızda olacaktır. Dünyanın diğer ülkelerine olduğu gibi Orta Doğu bölgesine gerçekleştirdiği uçak kargo taşımacılığı, charter uçuşları, ambulans uçak sağlama, özel uçak kiralama gibi hizmetleri başarıyla müşterilerine sunan Plures Air, Tripoli (Trablus) uçak bileti sağlama konusunda da seçeceğiniz en doğru adrestir.

Uçuş seferlerinde mevsimsel değişikler olabilmektedir. Libya Hava yolları uçak bileti, hava kargo ve rezervasyon işlemleriniz için dilediğiniz an Plures Travel ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://www.plurestravel.com.tr/tripoli-ucak-bileti

Plures Travel
Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi - EGS Business Park Blokları No: 9 Yeşilköy - Bakırköy İstanbul / TÜRKİYE
T// +90 212 465 33 32
F// +90 212 465 83 36
https://www.plurestravel.com.tr/