TRT’nin dijital platformu Tabii’den rakiplerini kıskandıracak başarı

İzleyenlere dizi, film, program, belgesel gibi orijinal içerikler sunan veTürkiye'nin küresel çevrimiçi yayın hizmeti olan Tabii, 2 ay içinde 2milyon üyeyi aşarak tarihi rekor kırdı.
TRT’nin dijital platformu Tabii’den rakiplerini kıskandıracak başarı

Mayıs ayında ekran macerasına atılan Tabii, çok kısa bir zaman dilimi içerisinde izleyenler tarafından rağbet gördü.

Kaliteli ve ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha birçok tabii orijinal içeriklerini seyircinin beğenisine sunan Tabii rekor bir başarıya imza attı. Aile dostu bir platform olarak nitelendirilen ve herkese yönelik içeriklerin yer aldığı Tabii, 2 ay içerisinde 2 milyon üyeyi geçerek başarısını bir kez daha kanıtladı.

Tabii’de Hangi İçerikler Var?

Küçük Dahi: İbn-i Sina, Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü, Yeşil Deniz: Milenyum, Tozkoparan İskender: Gölge, Mahsusa Trablusgarp, Yangın Günleri, Yardımcı Oyuncu, Eyvah Ramazan Bey, Adalett, Kapı, Aşkımız Yeter, Üniversdeli, Şebeke, Koyu Beyaz, Son Gün, Serhat, Dayton, Metamorfoz: Kırılma, Organizasyon Bizim İşimiz, Altay, Hay Sultan, Modern Doğu Masalları, Şanzelize Düğün Salonu, Akif, Derin Mor, Hür, Mevlana Celaleddin Rumi.

Tabii Dijital Platformunun Tanıtımı

Bizi birleştiren hikayelerle yola çıktık ve dilediğin yerde dilediğin zaman izleyebileceğin içeriklerle dolu yeni nesil bir dijital platform yaptık. Kültürümüzü ve değerlerimizi tüm dünyaya duyuracağımız tabii’de en büyük amacımız hikayelerin dönüştürücü gücüyle tüm dünyaya ilham vermek. Yaşadığımız dünyanın çeşitliliğini en iyi şekilde yansıtmak için yüksek kalitede geniş konu ve tür çeşitliliğinde yapımların peşine düştük. Tüm bunları sen ve ailen için yaptık. tabii’ye özel birçok dizi, film ve belgesel bir abonelik kadar yakın!

Etiketler :