Tudor gitti! Galatasaray devreye kadar ona emanet!

Teknik Direktör Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray yönetimi devre arasına kadar takımı alt yapı hocası Emrah Bayraktar'a emanet etti.
Tudor gitti! Galatasaray devreye kadar ona emanet!

Bugün öğle saatlerinde Dursun Özbek, Igor Tudor'un avukatlarıyla bir araya gelecek ve karşılıklı anlaşarak yollar ayrılacak. Galatasaray'da Tudor dönemi yardımcılarıyla birlikte bugün itibari ile sona erecek.

TAKIM EMRAH BAYRAKTAR'A EMANET

Hafta sonu Göztepe karşılaşmasında takımın başında Emrah Bayraktar olacak.

EMRAH BAYRAKTAR KİMDİR?

Emrah Bayraktar geçtiğimiz Mayıs ayında Galatasaray Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu görevine getirilmişti.

Kariyerine sarı-kırmızılı camiada başlayan ​Emrah Bayraktar, 2003 senesinde altyapıda göreve getirildi. 

Bayraktar göreve geldiğinde A takım teknik direktörü Fatih Terim'di.

Galatasaray tarihinin en iyi jenerasyonu olarak gösterilen 87-88 doğumlu oyuncu grubuyla çalışan Bayraktar, o dönemki adıyla PAF Ligi'nde üç sene üst üste şampiyonluk yaşadı. 

Son senesinde teknik direktör Eric Gerets'in teknik ekibine katıldı ve rakip takımların analizden sorumlu oldu. 

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, önce Gaziantep BB'de, ardından da Orduspor'da yardımcı antrenörlük yaptı. 

O dönem bir yandan da UEFA Antrenör Eğitmenliği eğitimine devam eden Bayraktar, eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nun Gelişim Merkezi'nde çalışmaya başladı. 

Federasyon bünyesinde bir sezon Gençlik Geliştirme Direktörü unvanıyla çalıştı. 

Oradan ayrıldıktan sonra Siirtspor'da teknik direktörlük yaptı ve hemen ardından TFF'ye dönerek, bu sefere Antrenör Eğitimi Direktörü olarak görev aldı. 

Bu görevlerin ardından Beşiktaş macerasına başlayan Bayraktar, yaklaşık beş sezon boyunca siyah-beyazlı kulübün altyapı direktörü olarak çalıştı.