Tudor’dan sihirli dokunuş!

Spor Toto Süper Lig’de 6. hafta mücadelesinde dün akşam Bursaspor’a konuk olan Sarı-Kırmızılılar, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndan galip ayrılmayı başardı
Tudor’dan sihirli dokunuş!

Mücadelenin 14. dakikasında Dzon Delarge’ın golüyle geriye düşen Cim Bom, takımın tecrübeli teknik direktörü Igor Tudor’un taktik hamlesi sonrasında geriden gelip devirmeyi başardı. Mücadeleyi 1-0’lık sonuçla yenik kapatan Sarı-Kırmızılılar’ın hocası, 64. dakikada yaptığı 2 değişiklikle adeta maçı çözdü. Takımın sağ beki Mariano ve sol beki Iasmin Latovlevici’yi oyundan alan Hırvat teknik adam, bu iki ismin yerine Yasin Öztekin ile Sofiane Feghouli’yi görevlendirdi.

Takımın dizilişini değiştiren ve hücum ağırlıklı bir ekip oluşturan Tudor’un takımı, bu hamle sonrasında şaha kalktı. İki kanat oyuncusuyla birlikte ev sahibi ekibin üzerinde büyük baskı oluşturan Cim Bom, aradığı ilk golü 73’te buldu. Sofiane Feghouli, kornerden seken topu ceza alanı çizgisi önünde klas bir vuruşla filelerle buluşturdu. 81’de de Tolga Ciğerci, yine ceza alanı önünden yaptığı düzgün vuruşla Bursa kalecisi Harun Tekin’i avladı. Üçlü savunmaya dönen Tudor, istediğini alarak, taktik savaşını kazanan hoca olarak gecenin yıldızı oldu.