TÜFAD, sevinci ve kaygıyı bir arada yaşıyor

Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, Süper Amatör Ligi'nde geçen haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.
TÜFAD, sevinci ve kaygıyı bir arada yaşıyor

Karababa, yaptığı yazılı açıklamada, 'İnsan yaşamı kutsal ve her şeyin de üstündedir anlayışı içinde Kadınhanı Belediyespor – Ereğlispor müsabakasında sporcumuz Hüseyin Buğurhan’ı hayata döndüren ilk müdahaleyi yapan hakemimiz Uğur Doğan’ın duyarlı olduğu kadar örnek bir davranış olarak görüp takdirle karşılıyoruz.

Yine Kadınhanı Belediyespor – Ereğlispor müsabakasında ve Beyşehir Belediyespor – Ç.Çumra Belediyespor müsabakalarında yaşanan olaylar sporumuz ve geleceğimiz adına üzüntü ve kaygı vericidir. Kadınhanı ilçemizdeki olayların daha çok büyümemesi adına büyük gayret gösteren belediye başkanımız Mehmet Nuri Ödük’ün bu sorumlu davranışını da takdirle karşılıyor, örnek gösteriyor teşekkür ediyoruz.

Sporumuzun başarısına, futbol ailemizin huzuruna katkı veren her kişi ve kurumları takdir edip örnek gösterdiğimiz gibi, istenmeyen olayları çıkartarak toplumsal barışımızı tehdit eden davranışlara sebebiyet veren kişileri de şiddetle kınıyor en ağır biçimde cezalandırılmalarını da bekliyoruz' ifadelerini kullandı.