Tüfenkci: En son terörist gidene kadar mücadele sürecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "Allah'ın izniyle en son terörist bu ülkeden gidene kadar da bu mücadele sürecek" dedi.
Tüfenkci: En son terörist gidene kadar mücadele sürecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Allah'ın izniyle en son terörist bu ülkeden gidene kadar da bu mücadele sürecek" dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından verilen iftar yemeğine katılan Tüfenkci, burada vatandaşlara pilav ikramından bulundu.

Tüfenkci yaptığı konuşmada, Türkiye'yi büyütme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, Türkiye üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmenin gayreti ve derdi içerisinde olduklarını dile getirdi.

Terör operasyonlarına da değinen Tüfenkci, şunları kaydetti:

"İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, kararlılık içerisinde bu mücadeleyi deTürkiye Cumhuriyeti başarıyla sonuçlandıracak ve Allah'ın izniyle en son terörist bu ülkeden gidene kadar da bu mücadele sürecek. Bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da Türkiye'yi büyütmek, esasında sanıldığı kadar da kolay değil. Bütün beklentilerin bir yanında Türkiye'yi küçültmeye çalışanlar, hendeklerle, çukurlarla esnafın kepenklerini kapatmaya çalışanlar, Türkiye'yi içine kapatmaya çalışanlarla canı pahasına bu ülkeye huzur gelsin diye, bu ülkenin topraklarından bir karış toprak gitmesin diye canını ortaya koyanlar var. Onun için bizler elbetteki birlikten yana olacağız, elbetteki istikrardan yana olacağız, elbetteki Türkiye'yi büyütmeden yana olacağız"