TÜMOSAN forkliftlerini Konya İskon Fuarı’nda sergiliyor

TÜMOSAN forkliftlerini Konya İskon Fuarı’nda sergiliyor

Traktör ve dizel motor üretiminde 40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, 28 Nisan- 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında,Konya 11. İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik Fuarı’nda yakın zamanda piyasaya sunduğu forkliftleri sergiliyor.

TÜMOSAN Genel Müdür Yardımcısı Serhun Olgun,“TÜMOSAN olarak çiftçilerimizden gelen yoğun istek üzerine bu yıl forklift pazarına girdik. Ürettiğimiz forkliftlerin yüzde 80’i dizel, yüzde 20’si ise elektrikli motor özelliğine sahip. Dizel olan forkliftlerde TÜMOSAN’ın ürettiği motorlar kullanılıyor. Bu fuarda 4,5 ton taşıma kapasiteli 1 adet dizel, 1,8 ton taşıma kapasiteli 1 adet elektrikli ve 3 ton taşıma kapasiteli 1 adet dizel motor özellikli TÜMOSAN markalı forkliftlerimizi sergiliyoruz” dedi.

TÜMOSAN traktörlerini kullanan müşterilerinin ihtiyaç duyacağı tüm ekipmanları markalarının garantisi altında güvenle satın almasını hedeflediklerini belirten Olgun, “ Her yıl AR-GE çalışmalarına ciddi yatırım yapıyoruz. Sadece traktör konusunda değil, dizel motor, istif makineleri ve tarım ekipmanları konularında da söz sahibi olmak istiyoruz. TÜMOSAN olarak ulusaldan ve evrensele bir marka olma vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye çapında 100 bayi, 400 servis ve 50 yedek parça bayimizle çiftçilerimizin markamıza gösterdiği güvene layık olmaya çalışıyoruz ’’ diye konuştu.