TÜMSİAD'dan "Artı 2 istihdam sağlayın" çağrısı

TÜMSİAD Başkanı Doğan:- "TÜMSİAD 12 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en güçlü iş örgütlerinin başında geliyor. Tüm üyelerimize 'Artı 2 istihdam sağlayın' çağrısı yapmak bizim için bir görev olmuştur"
TÜMSİAD'dan "Artı 2 istihdam sağlayın" çağrısı

İSTANBUL (AA) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Yaşar Doğan, "TÜMSİAD 12 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en güçlü iş örgütlerinin başında geliyor. Tüm üyelerimize 'Artı 2 istihdam sağlayın' çağrısı yapmak bizim için bir görev olmuştur." açıklamasında bulundu.

Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe’de düzenlenen İstihdam Şurası’ndaki artı 2 istihdam çağrısına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

İstihdam Şurası’na da katıldığını belirten Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi çağrısına gönülden destek verdiklerini bildirdi.

Yaşar Doğan, güçlü bir Türkiye için güçlü ekonominin şart olduğunu vurgulayarak, "TÜMSİAD 12 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en güçlü iş örgütlerinin başında geliyor. Tüm üyelerimize 'Artı 2 istihdam sağlayın’ çağrısı yapmak bizim için bir görev olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin altını çizen Doğan, bu yılın üçüncü çeyreğinin rekor bir büyümeyle sonuçlandırıldığını, bu büyümenin istihdamla desteklenmesi halinde Türkiye’nin yolunun daha da açılacağını vurguladı.

Doğan, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın başlattığı İstihdam Seferberliği’ne TÜMSİAD olarak daha önce de büyük destek verdik. Şimdi hedef artı 2 istihdam. Bereketi ve paylaşmayı kendine düstur edinen tüm TÜMSİAD üyelerine buradan bu çağrıyı yineliyorum. Artı 2 istihdam demek, iki ailenin daha evinde ocağın tütmesi demek. Bunu binlerle çarptığımızda ortaya çıkacak tablo herkesin yüzünü güldürecektir. Bu yüzden TÜMSİAD bütün gücüyle artı 2 istihdam seferberliğine canıgönülden katılacaktır. Bundan hiç şüphem yok."

Kaynak: