Turan, pazarda vatandaşlarla biraraya geldi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, memleketi Lapseki ilçesinde kurulan pazar tezgahında bir vatandaşın istediği yaklaşık...
Turan, pazarda vatandaşlarla biraraya geldi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, memleketi Lapseki ilçesinde kurulan pazar tezgahında bir vatandaşın istediği yaklaşık 2 kilo domatesi kendi elleriyle seçip tarttıktan sonra vatandaşa verdi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, halk pazarını ziyaret etti. Lapseki ilçe merkezine kurulan halk pazarını, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Halil Özer ve partililer ile gezen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, pazarcı esnafına hayırlı işler dilerken vatandaşlar ile sohbet etti. Ayrıca Turan, pazar tezgahında bir vatandaşın istediği yaklaşık 2 kilo domatesi kendi elleriyle seçip tarttıktan sonra vatandaşa verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bugün Lapsekimizin geleneksel cumartesi pazarını gezerek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, seçimden seçime değil her zaman buralarda olmamız. Ankara'da işimiz biter bitmez buralara gelmeyi görev biliyoruz. Ne kadar hemşehrimizle beraber oluyorsak o kadar enerji doluyoruz. Yarın Başbakanımızın katılımıyla 6.Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesi hemşehrilerimizle bir araya gelerek kendilerini adeta bir düğün havasında geçecek kongremize davet ettik. Şimdiden İl Kongremiz ve yeni seçilecek İl Yönetimimiz hayırlı olsun. Bu şehirde yapacağımız daha çok iş var" dedi.

İHA