Turgay Şeren'e moral ziyareti

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek ile iş adamı Ulusoy, sarı-kırmızılıların efsane kalecisi Şeren'i ziyaret etti.
Turgay Şeren'e moral ziyareti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile iş adamı Yılmaz Ulusoy, A Milli Takım ve Galatasaray'ın efsanevi kalecisi Turgay Şeren'e ziyarette bulundu.

Galatasaray Florya Konukevi'nde kalan Şeren'in ziyaretinde eski futbolcu Rıfat Usta da yer aldı.  

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Şeren, Özbek ve Ulusoy'a minik bir top hediye etti.

Turgay Şeren, 1970-71 sezonunda çalıştırdığı Samsunspor'un o dönem başkanı Yılmaz Ulusoy ile eski günleri anarak,  "Böylesine bir günde gelip, beni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Ben duygusal bir insan olarak doğmuşum. İnşallah siz giderken arkanızdan da ağlamam" dedi. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek de Turgay Şeren'in sadece bir Galatasaraylı değil, aynı zamanda Türk futbolunun efsanesi, sembolü olduğunu belirtti. Şeren'in gösterdiği performansla, kaptanlığıyla A Milli Takım ve sarı-kırmızılı camiaya hizmet ettiğini hatırlatan Özbek, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ın, bu zamana kadar ulaştığı seviyede ve marka değeri olması noktasında büyük emekleri vardır. Bugün de kendisinin daha iyi olacağını temenni etmek üzere 'Berlin Panteri' Turgay Şeren'i ziyarete geldik. Bir nebze enerji, moral vermek istedik. Onları da memnun ettiğimizi düşünüyorum. Onlar bizim büyüklerimiz, her zaman da başımızın tacı."

Yılmaz Ulusoy ise dostu Şeren'in yeniden sağlığına kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti.