Turizmde Çeşme’nin yeni yıldızı

Gıda sektörünün ardından turizm sekörüne adım atan Kırçiçeği, Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu.
Turizmde Çeşme’nin yeni yıldızı

Gıda sektörünün ardından turizm sekörüne adım atan Kırçiçeği, Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu. Çeşme'nin muhteşem manzaralı Ayasaranda Koyu'nda 8 villa ve 12 odalı butik otel İmerhan, dün düzenlenen kokteyl ile kapılarını misafirlerine açtı.

İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı tanıtım toplantısında konuklar İmerhan ve villaları yakından inceleme fırsatı buldu. Bağ evleri arasında, doğayla iç içe İmerhan, Çeşme'ye gelen tatilcilerin ve yazlık ev sahiplerinin ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarlandı. Buradaki villalarda kalanlar temizlik, çamaşır ile uğraşmayacak, alışveriş derdine düşmeyecek. Yazlık evlerin en büyük sorunu olan tadilat, tamiratla vakit kaybetmek yerine yalnızca tatilin tadını çıkaracak. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, tatilde hem ev rahatlığını hem de otel konforunu yaşamak isteyenler için İmerhan'ın mükemmel bir yer olduğunu söyledi.

"Yatırımlarımızdan asla vazgeçmedik"

İpbaş, "Doğayla uyumlu akıllı ev sistemi ile büyük beğeni aldık. İster yemyeşil bahçenizde doğayla kucaklaşın, isterseniz Sakız Adası'na karşı kahvenizi yudumlayın, isterseniz de havuzun ve masmavi suların tadını çıkarın. Kendi evinde misafir olmak isteyen villa sahipleri temizlik, çamaşır, yeme-içme gibi otel hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabilecek" diye konuştu. Gıda sektöründe 30. yılını dolduran Kırçiçeği'nin turizmde de iddialı olduğu İmerhan ile kanıtladığını belirten İpbaş, "Kırçiçeği olarak biz ülkemize hep inandık. Turizm sektöründe son dönemde yaşananlara karşın yatırımdan vazgeçmeyi asla düşünmedik. Biliyoruz ki Türk milleti, her türlü zorluğun üzerinden gelebilecek güçtedir. Biliyoruz ki birlikte olursak başaramayacağımız hiç bir şey yok. Bu nedenle yatırımlarımızdan asla vazgeçmedik ve projemizi tamamladık" dedi.

Turizmde Çeşme’nin yeni yıldızı

Turizmde Çeşme’nin yeni yıldızı

Kaynak: