Türk Anadolu Vakfı'nda Mustafa Yayla güven tazeledi

Konyanın en eski vakıflarından Türk Anadolu Vakfı olağan genel kurulu yapıldı.
Türk Anadolu Vakfı'nda Mustafa Yayla güven tazeledi

Genel Kurulda uzun yıllar Tük Anadolu Vakfı'nda başkanlık görevini sürdüren Mustafa Yayla yeniden yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçildi.

Başkanlık görevine yeniden seçilen Başkan Mustafa Yayla, çalışmalarına daha da güçlenerek devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Mustafa Yayla şu açıklamalarda bulundu: “1951 yılında Rahmetli Hacı Veyiszade Hocamızın gayretleriyle temeli atılan vakfımız, 67 yıldır din hizmetleri yanında sosyal ve kültürel alanda da çalışmalarını sürdürmektedir. Son iki yıl içinde bir kaç projeye imza attık. Bunlardan biri M.Fuat Binici Kız Kur’an Kursumuz binası yeniden inşa edilerek proje Hafız Kız İmam Hatip Orta Okulu olarak hizmete başlamıştır. Bir diğeride, Çaybaşı mahallesinde Fahrünnisa Kız Kur’an Kursu inşaatımız, diğer projemiz de Hacı HasanBaşı Kur’an Kursu inşaatımız hayırseverlerimizin de destekleriyle  devam etmektedir. İnşaatlarımız 2018-2019 eğitim-öğretim yılına tamamlanıp hizmet vermeye başlayacaktır.Kuruluşundan buyana çeşitli bağışlarda bulunanlara ve  emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimizin ahirete göçenlerine rahmet, hayatta olanlarına hayırlı uzun ömürler dilerim”dedi.

Türk Anadolu Vakfı yönetim kurulunda yer alan isimler; Mustafa Yayla, Mehmet Ali Atiker, Mithat Koçak, Mithat Büyükalim, Erol Küçükbakırcı, İsmail Doğru, Mustafa Fil,  Doç.Dr. Ali Öge, Süleyman Goncagül, Çetin Soydemir, Ahmet Uyar, Mehmet Helvacıoğlu olarak belirlendi.

20180216_201823.jpg

20180216_195439.jpg