Ahmet Yeşil

Ahmet Yeşil

Türk askerinin gittiği her yerde umut vardır

Türk askerinin gittiği her yerde umut vardır

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fırat’ın doğusunda yuvalanmış terör örgütlerini temizleyerek güvenli bölge oluşturmak amacıyla karadan ve havadan Barış Pınarı Harekâtını başlattı.
 
Ülkemiz, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı'yla terör oluşumlarına karşı kararlılığından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmişti. Şimdi de Barış Pınarı Harekatı’yla bu kararlılığını perçinlemiş oldu.
 
Barış Pınarı Harekatı, gerek Suriyeli kardeşlerimizin ülkelerine dönmeleri gerekse de terör örgütlerinin oluşturduğu tehdidi bertaraf etmek için Türk ordusu tarafından atılmış stratejik bir adımdır.
 
Barış Pınarı Harekatı, insani krizlerin yaşandığı ve savaşın hayatı durma noktasına getirdiği Suriye ile birlikte bulunduğumuz coğrafyanın yeniden istikrara kavuşması adına büyük önem taşımaktadır.
 
Kahraman Mehmetçiğimiz her zamanki hassasiyetiyle bölgede barışı hakim kılmak için elinden geleni yapıyor. Dünyada bizim kadar hassas davranan hiçbir ülke olmadı sivil hassasiyeti konusunda. Çoğu Zaman bu hassasiyetimiz nedeniyle şehitler veriyoruz.
 
Allah askerlerimizin yardımcısı olsun.
 
Bu kutlu harekat ülkemiz ve milletimize karşı oynanan oyunların bozulması için kaçınılmazdı.
 
Hemen yanıbaşımıza kurulan terör koridoru, Ortadoğu coğrafyasının ve ülkemizin geleceği adına büyük bir tehdit oluşturuyordu. Bölgede kurulacak olan yeni bir İsrail devleti, bu coğrafyanın makus tarihine bir kez daha yenilmesi anlamına geliyordu.
 
Çok şükür ülkemiz bu hassasiyetle davrandı da bu oyunu bozdu.
 
Bu harekatla bölgemizde; barış, huzur ve güven sağlanacak. Bölgenin istikrara kavuşturulması adına bu operasyon büyük önem taşımaktadır.
 
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin güney sınırımızı tehdit eden terör örgütüne karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na; iş dünyası, medya, memur, işçi, köylü, halk hepimizin kenetlenerek destek vermemiz gerekiyor.
 
Devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha yinelememiz gerekiyor.
 
Allah bu operasyonda görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız.
 
Türk askerinin gittiği her yerde umut vardır.
 
Mazlumların umudunu yeşerten ordumuzun ve milletimizin ayağına taş değmesin, Allah muzaffer kılsın inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet Yeşil Arşivi
SON YAZILAR