Türk iş adamı Hollanda'da sokak ortasında öldürüldü

Hollanda'nın Kuzey Brabant bölgesinde bulunan Oss kentinde yaşayan 43 yaşındaki Türk iş adamı Hakan Zatsan evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Türk iş adamı Hollanda'da sokak ortasında öldürüldü

Yerel saatle 07:45 sıralarında Ruwaard semtinde meydana gelen olayda, Hakan Zatsan bina önündeki otoparkta bulunduğu sırada yanına gelen silahlı bir kişinin saldırısına uğradı.

Silah sesini duyup olay yerine koşanlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede Zatsan'ın hayatını kaybettiği; vücuduna 4 kurşunun isabet etmiş olduğu tespit edildi.

Oss polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgeyi emniyet şeridi ile çevirdi. Polisler, görgü tanıklarının ve komşularının da ifadesine başvurdu.

Komşuları, evli ve 2 çocuk babası olan Hakan Zatsan'ın iyi diyalogları olan; yardımsever bir insan olduğunu; aldıkları ölüm haberi ile çok üzüldüklerini söyledi.

Şüpheli eski iş ortağı, intihar teşebbüsünde bulundu

Hollanda basını, Hakan Zatsan'ın katil zanlısı olarak polisin eski iş ortağının peşine düştüğünü; Hollandalı olan şüphelinin Molenweg'deki evine baskın düzenlediğini; zanlının intihar teşebbüsünde bulunduğunu yazdı. Yerel basın zanlının, yaralı olarak Nijmegen'deki hastaneye kaldırıldığını ve sağlık durumunun kritik olduğunu yazdı.

Polis olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlattı.