“Türk milleti teröre asla boyun eğmedi, eğmeyecek”

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, artan saldırılarla ilgili terörü lanetleyen çok sert bir mesaj yayımladı.
“Türk milleti teröre asla boyun eğmedi, eğmeyecek”

Çoluk çocuk, kadın erkek, genç yaşlı demeden haince, alçakça saldırılarını artıran terör örgütlerinin tümünü lanetleyen MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, “Ülkemiz, 15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimini milletimizin dik ve kararlı duruşuyla bertaraf etmiştir. Sonrasında da PKK’nın Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Van ve Şanlıurfa’daki haince ve alçakça saldırıları, milletimizin iradesini, bütünlüğünü ve demokrasimizi hedef alırken, gözü dönmüş teröristler hafta sonunda Gazi şehrimiz Antep’te bir mutluluk gününe, bir düğüne saldıracak kadar alçalmıştır.

Terörün dili, dini, ırkı ve mazereti kesinlikle yoktur. MÜSİAD Konya Şubesi olarak, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Biz millet olarak yaşanan olaylarda dimdik ayakta kaldığımızı bütün dünyaya ilan ettik ve etmeye devam edeceğiz. Şu asla unutulmamalıdır ki, yine ayaktayız ve teröre karşı etkin mücadelemiz tek bir terörist bile kalmayıncaya kadar devam edecektir. Ey alçaklar sürüsü ne yaparsanız yapın, Türkiye’ye boyun eğdiremeyeceğinizi göreceksiniz, biz ise 79 milyonluk Türk Milletiyle sizin topyekûn yok oluşunuzu göreceğiz.

Yaşanan alçakça saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize ve masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” İfadelerini kullandı.