Türk mutfağının kapıları Duha Restaurant’ta açılıyor

Anadolu’nun farklı kültürlerinde harmanlanmış lezzetler Duha Restaurantta toplanıyor. Damak zevkinize uygun birçok tercih seçeneği sunan Duha Restaurant açıldı.
Türk mutfağının kapıları Duha Restaurant’ta açılıyor

Türk mutfağının kapılarını ardına kadar açan Duha Restaurant, Duha Grup bünyesinde açıldı. Duha Grup Genel Müdürü Fatih Yeşilyurt, Duha Restaurant hakkında açıklamalarda bulundu. Duha Grup olarak inşaat ile uğraştıklarını ifade eden Yeşilyurt, “Kendim uzun yıllardır restoran işiyle uğraştığımdan dolayı gıda işine girelim diye düşünmüştük. Duha Et market ad altında bir kasap ve çitliğimiz var. Orada küçükbaş hayvan yetiştiriyoruz. O yüzden aileler gönül rahatlığıyla kaliteli yemekleri uygun fiyata yiyebilirler” dedi.

2-1-2-016.jpg

BİRÇOK LEZZET TEK NOKTADA

Duha Restaurantta çalışan her personel işinin ehli ustalar olup, lezzetin büyüsüyle profesyonelliklerini birleştirdiklerini  vurgulayan Yeşilyurt, “Markalaşma ve kurumsallaşmayı kurum hedeflerinin ilk sırasına yerleştirmiş olan Duha Restaurant, ‘bu lezzet herkesin muradı’  olarak kurum kültürünü belirlemiş, bu şekilde müşteri portföyünü genişletmiş ve hedef kitlesi için tercih sebebi oluşturmuştur. Türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle potansiyel ve mevcut müşterilerini buluşturup, vizyonu doğrultusunda çalışarak, ulusal platformda üstün bir lezzet markası olmak. Anadolu’nun dört bir yerine dağılmış lezzet kültürlerini tek noktada müşterilerine sunan Duha Restaurant, lezzetin dilini konuşan ve hedef kitlesinin dilinden anlayan, Duha Restaurant müşterisi olmanın ayrıcalıklarını müşterilerine yaşatan kurum” diye konuştu.

2-1-6.jpg

“İNŞAATIN YANI SIRA BURADA DA İDDİALIYIZ”

“Gaziantep’ten ızgara çeşitleri, Şanlıurfa’dan lahmacun, Erzurum’dan cağ kebabı ve Osmanlı mutfağının bazı yemeklerini seçerek bir konsept kurduk” diyen Yeşilyurt, İnsanların evindeki rahatlığı burada da bulacaklar. Üst katlarımızda da bunun için şark odaları yaptık. İnsanlar aileleriyle geldikleri zaman rahat olsunlar. Bundan sonrada farklı konseptlerde restaurant açmaya devam edeceğiz. İnşaatın yanı sıra burada da iddialıyız” ifadelerini kullandı.

BETÜL ERDİL / YENİ HABER