Türk Telekom ve Avea, 4,5G için aynı ekranda

Türk Telekom ve Avea, 4,5G için aynı ekranda

Türk Telekom Grubu, 4,5G ihalesinin ardından mobilde yeni döneme yeni reklam filmi ile "merhaba" dedi. Hazırlanan reklam filmi, Türk Telekom ve Avea markalarını ilk kez bir araya getirdi.

Türk Telekom Grubu açıklamasına göre, Türk Telekom ile Avea'nın birlikte yer aldığı yeni reklam filminde, Türk Telekom'un fiber altyapısı ve Türkiye'ye kuracağı 4,5G şebekesi anlatılıyor. Bu yeni teknolojiden 17 milyon Avealının faydalanacak olması da reklamda öne çıkıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, iletişim konusunda tek alanda değil, sektörün tüm alanlarında güçlü olan yapıların oyunun kazananı olacağını belirtti. Ertürk, şunları kaydetti:

"Yeni entegre yapımızda grup şirketlerimizin yarattığı sinerji ile müşterilerimize tüm iletişim alanlarında en iyi hizmeti sunuyoruz. Yeni reklam filmimizle bir ilki gerçekleştirdik ve Türk Telekom ile Avea markalarını aynı iletişimde bir araya getirdik. Bu kampanya ile verdiğimiz bir yeni haber de iki marka arasındaki organik bağ sayesinde müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatacağımızı müjdelemek oldu.

Reklam filmimizde, Türk Telekom altyapısının Avea müşterilerine sağladığı yüksek hıza ve Türkiye'nin en iyi 4,5G şebekesine vurgu yaptık. 17 milyon Avealının en iyi 4,5G deneyimini Türk Telekom altyapısı üzerinden alacağının altını çizdik. Çünkü Türkiye'nin en hızlı 4,5G mobil şebekesi, Türk Telekom'un Guinness tarafından tescillenen dünyanın en hızlı fiber altyapısı üzerinde yükselecek."

-"4.5G ile Türkiye'nin hızına hız katacağız"

Ertürk, 4,5G reklam filminde bir Türk Telekom hikayesi anlattıklarını ifade etti. Türk Telekom Grubu'nun her gün 35 bini aşkın çalışanının katkısıyla Türkiye'ye değer katacak yatırımlar yaptığını dile getiren Ertürk, şu ifadeleri kullandı:

"Türk Telekom, yaptığı yatırımlar kapsamında öncelikle dünyanın etrafını 5 kez dolaşacak uzunluktaki fiber ağlarla Türkiye'yi donattı. Şimdi de bu fiber altyapı üzerinde Türkiye'nin en hızlı 4,5G mobil şebekesi yükselecek. Reklam filminde de vurgulandığı üzere bu hız Türkiye’nin 81 ilinde, her insanın hayatına dokunacak. 4,5G ile Türkiye’nin hızına hız katacağız."