Türk Togg T10X İsveç'e geliyor

Türkiye'nin yeni otomobil markası Togg ilerliyor. Şimdi ilk modelin bir adı ve bir fiyat etiketi var. Togg T10X SUV'nin İsveç'te satılacağı da belli oldu.
Türk Togg T10X İsveç'e geliyor

Turkish Togg, ilk modelinin T10X olarak adlandırılmasına karar verdi ve yaklaşık 530.000 krona karşılık gelen 953.000 TL'den mal olacak. Fiyata yüzde 18 KDV ve yüzde 10 ÖTV dahildir. İsveç'te fiyatın ne olacağına henüz karar verilmedi. Ve evet, Türk elektrikli otomobilinin İsveç dahil bir dizi Avrupa ülkesine ihraç edilmesine karar verildi.

Togg T10X, C-segmenti bir SUV olarak tanımlanıyor ve başlangıçta iki pil boyutu ve donanım seviyesi ile iki arkadan çekişli versiyonda satılacak. Daha güçlü ve dört tekerlekten çekişli bir versiyon daha sonra gelecek.

DAHA FAZLA OKUYUN: Türk Togg C Suv üretime başlamaya hazır

En ucuz Togg T10X, 218 beygir gücü ve 52,4 kilovat saat ile arkadan çekişli bir model olacak ve 50,4 millik bir WLTP menzili sağlayacak. WLTP sürüş döngüsüne göre menzili 52,3 mile çıkaran 88,5 kWh'lik önemli ölçüde daha büyük bir pil takımıyla da elde edebilirsiniz. İki versiyon için tüketim sırasıyla 1,67 ve 1,69 kWh/mil'dir. Her iki versiyon da 150 kW'a kadar güçle şarj etmeyi destekler; bu, küçük pilin 30 dakikadan daha kısa sürede yüzde 20'den yüzde 80'e kadar şarj edilebileceği anlamına gelmelidir.

07:45 Arabanızın içini hızlı ve verimli bir şekilde yıkayın Birçok insanın düşündüğü kadar zor değil

03:14 Hyundai'nin popüler Ioniq 6'sını kullanıyoruz Daniel Östlund Hyundai'nin Saab'dan ilham alan elektrikli arabasının test sürüşlerini yapıyoruz

05:13 Arabanızın jantlarını temizlemenin ne kadar kolay olduğunu gösteriyoruz Kapsamlı bir jant temizliği, (araba) hayatını çok daha kolaylaştırır

Togg, arabadaki tüm yazılımı kendileri geliştirmek ve araç çevresinde kullanıcı deneyimi için eksiksiz bir ekosistem oluşturmak için büyük yatırım yaptı, hatta TruStore çevrimiçi mağazası aracılığıyla indirilebilen kendi navigasyon uygulaması Trumore Go'yu bile geliştirdiler . Gelecekteki uygulamalarda daha fazlasıyla doldurulacak. Her şey, hemen hemen tüm gösterge panelini oluşturan 29 inçlik dokunmatik ekran aracılığıyla kontrol ediliyor. Trumore Smart Life uygulamasıyla Togg sahibi, işlevleri yalnızca arabada değil, evde de kontrol edebilmelidir. Togg ayrıca arabadaki çoğu şeyi kontrol edebilmesi gereken kendi ses asistanı Trumore Voice Assistant'ı geliştirdi.

T10X aldı

Etiketler :