Türk ve Rus heyetleri Moskova'da buluşacak

Dışişleri Bakanlığı başkanlığındaki bazı bakanlıkların yetkililerinin yanı sıra sektör temsilcilerinin de yer aldığı bir heyet, temaslarda bulanmak üzere yarın Moskova'ya gidecek.
Türk ve Rus heyetleri Moskova'da buluşacak

Dışişleri Bakanlığı başkanlığındaki bazı bakanlıkların yetkililerinin yanı sıra sektör temsilcilerinin de yer aldığı bir heyet, temaslarda bulanmak üzere yarınMoskova'ya gidecek. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Rus makamlarının daveti üzerine,Türkiye ile Rusya arasında turizm alanındaki iş birliği ve ilişkilerin ele alınması amacıyla Bakanlık başkanlığında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra sektör temsilcilerinin de yer aldığı bir heyetin, yarın Moskova’da Rus muhataplarıyla bir toplantı gerçekleştireceği bildirildi.

Açıklamada, toplantıda, Rusya ile Türkiye arasındaki charter seferlerinin tekrar başlatılması için yapılmakta olan hazırlıklar, turistlerin güvenliği ve buna yönelik alınan tedbirler ile turizm alanındaki ilişkilerin geleceğine ilişkin yeni iş birliği alanlarının belirlenmesi amacıyla görüş alışverişinde bulunulacağı kaydedildi.