Turkcell Genel Müdürü Ciliv görevinden ayrıldı

Turkcell Genel Müdürü Ciliv'in, 31 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere görevinden ayrıldığı bildirildi.
Turkcell Genel Müdürü Ciliv görevinden ayrıldı


Turkcell'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, 9 Ocak 2007'de TurkcellGenel Müdürü olarak atanan Süreyya Ciliv'in, 31 Ocak 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı aldığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ciliv, Turkcell'de geçirdiği sekiz yılda bilgiyle, teknolojiyle, inovasyonla, ve güçlü takım oyunuyla müşterilere, millete, sektöre ve hissedarlara değer yaratmak için çalıştıklarını kaydetti. 

Ciliv, "Bu yolculukta bize inanan ve eşlik eden tüm takım arkadaşlarıma, müşterilerimize, bayilerimize, tedarikçilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Emanet aldığım bayrağı teslim ederken birlikte çalıştığımız bu güçlü ekibin Turkcell'i daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça da Turkcell olarak Süreyya Ciliv'in genel müdürlüğü döneminde birçok ilke ve başarılara imza attıklarını vurgulayarak, "Sayın Ciliv, şirketimizin bir GSM şirketinden, bugün Türkiye'nin ve bölgenin önemli iletişim ve teknoloji şirketine dönüşümüne liderlik etmiştir. Kendisine bugüne dek sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Yönetim Kurulu'nun, Turkcell Genel Müdürlüğü görevine halihazırda Teknoloji Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz'ün mevcut görevine ek olarak vekalet etmesine karar verdiği kaydedilerek, ayrıca, yeni Turkcell Genel Müdürü atama sürecini başlattığı belirtildi.