’Turkcell Yıldızlı Geceler’i 1 milyondan fazla kişi izledi

Turkcell, 5 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında Çeşme, Bodrum ve İstanbul'da gerçekleşen yaz konserleri serisi Turkcell Yıldızlı Geceler'i fizy ve Turkcell Facebook sayfasından 1 milyonu aşkın kişinin izlediğini açıkladı.
’Turkcell Yıldızlı Geceler’i 1 milyondan fazla kişi izledi

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, 5 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler ile müzikseverler yaz konserleri serisinin keyfini yaşadılar. 50 sanatçının sahne aldığı 32 etkinliği 150 bin kişi konser mekanlarında izlerken, Türkiye'nin en büyük müzik platformu fizy'den ve Turkcell Facebook sayfasından canlı yayınlanan konserleri ise Türkiye'nin dört bir yanından 1 milyondan fazla kişi izledi.

Fizy canlı yayınlarında en çok izlenen konser Göksel oldu

Bu sene Yıldızlı Geceler'de ilklere imza atan Turkcell, Mustafa Ceceli, Bengü, Göksel ve Volkan Konak konserlerini Türkiye'nin dört bir yanındaki müzikseverler için Türkiye'nin en büyük müzik platformu fizy'den canlı yayınladı. Sanatçıların sahne performanslarını, tüm Türkiye'ye bulundukları yerden canlı olarak izleme fırsatı sunan Turkcell böylece teknolojisiyle de bu prestijli etkinliğe farklı bir boyut kazandırdı. Turkcell'lilerin internetlerinden harcamadan, 4.5G hızıyla fiz'yden takip ettiği konserler arasında en çok Göksel izlendi. Göksel'in 237 bin kişiye ulaşan rekor izlenme oranını 231 bin izleyiciyle Volkan Konak, 230 bin ile Mustafa Ceceli ve 207 bin ile Bengü takip etti.

Turkcell, izleyicilere "Yeter Çektiğin" dedi

Turkcell'in diğer bir ilki de "Yeter Çektiğin" platformu oldu. Yıldızlı Geceler bünyesinde hayata geçirilen dijital kurguda, konser alanında cep telefonlarından YeterCektigin.com adresini ziyaret edip sosyal medya hesaplarıyla giriş yapanlar için en güzel mesajlar, fotoğraflar ve videolar kullanıcıların tercihlerine göre Twitter, Facebook, Instagram ve Snapchat hesaplarından otomatik olarak paylaşıldı. Böylece izleyiciler tamamen konsere ve müziğe odaklanırken mesaj, fotoğraf ve video içerikleri profesyonel bir ekip tarafından hazırlandı.

’Turkcell Yıldızlı Geceler’i 1 milyondan fazla kişi izledi

Kaynak: