'Türkiye bizi cezalandırdı'

Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vrba, "İkinci yarıda topu kontrol edemedik. Belki belirli anlarda iyiydik, iyi işler yapmaya çalıştık, beraberlik golüne yaklaştık ama Türkiye bizi cezalandırdı." dedi.
'Türkiye bizi cezalandırdı'

Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu son maçında Türkiye'ye 2-0 yenilerek turnuvaya veda etikleri maçtan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

"Türkiye, orta sahada çok iyiydi"

Lens kentindeki Bollaert-Delelis Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vrba, Türkiye'nin orta sahada çok iyi oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ne yazık ki bu akşam kaybettik. Bizim için çok üzücü bir sonuç. Türkiye, çok belirleyici maç olacağını biliyordı. İlk golü atan büyük avantaj yakalayacaktı. Topu kontrol edemedik ve Türkiye öne geçti. İlk yarıda kötü oynamadık. Gole yakın olduğumuz pozisyonlar vardı ama başaramadık. Bu, maçın geri kalanını çok etkiledi. İkinci yarıda oyunu basitleştirmeye çalıştık ama orta sahayı kaybettik. Türkiye, orta sahada çok iyiydi ve ikinci golü buldular. Ondan sonra da geri dönemedik."

'Türkiye bizi cezalandırdı'

Vrba, istatistiklerin dengeli bir oyun olduğunu gösterdiğini vurgulayarak, "İkinci yarıda topu kontrol edemedik. Belki belirli anlarda iyiydik, iyi işler yapmaya çalıştık, beraberlik golüne yaklaştık ama Türkiye bizi cezalandırdı." ifadelerini kullandı.

Hırvat basınının istifa edip etmeyeceğiyle ilgili ısrarlı sorularına yanıt vermeyen Vrba, Plasil'in maçtan sonra milli takımı bırakmak istediğini söylediği aktardı.