Türkiye Fransa karşısında

A milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H grubu 8.maçında yarın deplasmanda Fransa ile karşılaşacak. Stade de France’ta oynanacak karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak. Karşılaşmada Alman Hakem Felix Brych düdük çalacak.
Türkiye Fransa karşısında

A Milliler, 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri grup mücadelesinde yarın 8.karşılaşmasına çıkacak. Fransa’ya konuk olacak kırmızı beyazlılar, Konya’da oynanan atmosferi bulamayacak olsa da karşılaşmadan puansız ayrılmak istemiyor. Stade de France’te oynanacak karşılaşma TSİ ile 21.45’te başlayacak ve karşılaşmada Felix Brych görev alacak.

FRANSA İLE 6.RANDEVU

Türkiye ile Fransa, bugün Paris'te yapacakları maçla 6. kez birbirlerine rakip olacak. Geride kalan 5 maçta Türkiye 1, Fransa 4 kez galip geldi. Üçü özel olmak üzere geride kalan 5 maçta Fransa 12, Türkiye ise 4 gol attı. İki ülke milli takımları son olarak 8 Haziran'da Konya'da karşılaştı. Türkiye, EURO 2020 Elemeleri'nin 3. haftasındaki bu maçı 2-0 kazandı ve rakibini ilk defa mağlup etti.

ABDULKADİR VE EFECAN KADRODAN ÇIKARTILDI

Milli takımda sakatlıkları bulunan Abdulkadir Parmak ve Efecan Karaca'nın aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Açıklamada, Efecan'ın Aytemiz Alanyaspor'da yaşadığı sakatlığa bağlı olarak karın kası, Abdulkadir'in ise sol kasığıyla ilgili şikayetlerinin devam etmesi sebebiyle Fransa kafilesinde yer almadığı kaydedildi.