Türkiye, Kosova'yı sahadan sildi! 1-4

Türkiye, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki 6. maçında bugün deplasmanda Kosova ile karşılaştı. Mücadeleyi Millilerimiz, rakibini Volkan Şen, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın golleri ile 4-1 yendi ve gruptaki puanını 11'e yükseltti.
Türkiye, Kosova'yı sahadan sildi! 1-4

Milli Takım'da yaşanan Arda Turan krizi sonrası, Millilerimiz yoğun gündem altında Kosova ile Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki 6. maçına çıktı. Maçın başından sonuna kadar zayıf rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Millilerimiz mücadeleyi 4-1 kazandı. Gollerimizi 6. dakikada Volkan Şen, 31. dakikada Cengiz Ünder, 60. dakikada Burak Yılmaz'dan ve 82'de Ozan Tufan'dan geldi. Kosova'nın tek golünü ise 22'de Rrahmani kaydetti.

Alınan bu sonuçla Milli Takımımız gruptaki puanını 11'e yükseltti ve yoğun gündem altında oynanan bu kritik maçta puan kaybı yaşamadı. İzlanda, Hırvatistan'ı 1-0 yenince ilk iki sırayı paylaştılar. Kosova ise 1 puanda kaldı. Milli Takımımız, Ukrayna ile aynı puanda yer aldı. Ukrayna ile oynayacağımız mücadele daha büyük önem kazandı. 

turkiye-kosova-(2).jpg