Ahmet Tekelioğlu

Ahmet Tekelioğlu

Türkiye’m

Türkiye’m

Türkiye’min vefakar ve cefakar insanları son günlerde şu güzel yurdumuzda oynanan oyunlar gerçekten bir Türk vatandaşı olarak hepiniz gibi beni de derinden yaralamıştır.

Churchill Çanakkale Savaşı’nda aldığı ağır yenilgi ve hezimet sonucu onu da çok tecrübeli bir hale getirmişti. Biz nasıl bir halkız,  nasıl bir savaşçıyız, vatan ve bayrak uğruna canını hiçe sayan bir halk olduğumuzu görüp öğrenince. O malum gemisiyle kaçarken, bir kitaptan şunları dediğini okumuştum.

Ey dünya devletleri; Türkler çok asil ve çok cesurdurlar.  Türkleri kırk beş kilo da tutun eğer altmış kiloya çıkarsa çok savaşçı bir halk, ulusların başına bela olur. Bu kilonun altına da düşürmeyin sıracası tutar gene ulusların başına bela olur. Eğer savaş öncesi bizi tam tanımış olsaydı, bize karşı savaş açması da mümkün değildi.

Bazı Dünya devletleri bunu ihbar kabul ettiler. Türkiye’ mizi boyunduruk altına alabilmek için çok mücadele ettiler. Ama Elhamdülillah istedikleri gibi oynayıp emellerine ulaşamadılar  ve asla ulaşamayacaklar da zaten.

15 Temmuz 2016 kara gün. Gene Türkiye’ mize, halkımıza, bayrağımıza, toprağımıza, sukunetimize saldırdılar.

…Adam ormanda ağaç kesiyormuş, iki ağaç aralarında konuşuyorlar yahu bu nacak  ( Balta ) demirden bizi tanımıyor, ama sapının bizden olması çok zoruma gidiyor…

Evet benim tankım benim tüfeğim ve mermim her türlü imkan akla ne gelirse benim. Fakat o kadar acı ki bu mühimmat beni öldürmeye,

Türkiye’ mi vatanımızı karıştırıp bölmeye karşı kullanılıyor. Bu kabul edilir bir olay değildir.

Tarih şehitlerimizi, gazilerimizi altın yaldızlı harflerle yazıp, saygı ve hürmetle yad edecektir. Sizlerden de ömürleri boyunca nefretle bahsedecektir.

Ey kuş beyinliler; Üzerinde çeşitli medeniyetleri barındıran devasa bir ülke burası asırlardır çok savaşlar yapmış, nice iç karışıklıklar yaşamış ama ne olursa olsun hepsinin üstesinden bi iznillah gelmişizdir. Sen hangi altmış kilodan bahsediyorsun evvel Allah ağır sıklet Türkiye’ yiz biz. Ve bizi büyük görmek işinize gelmiyor sanırım. İşinize gelse de, gelmese de pek umurumuzda da değil zaten.

Almanlar da bizi çok incelemişler ve bir Alman araştırmacısı da şunları not etmiş defterine.

…..Türklerin türkülerinde hep ağıt var. Evet doğru söylemiş.

Destan; Oynayarak yazılmaz. Savaşarak, ölerek yazılır. Bu acılarda insanı ağıtlı söyletir.

Hiç kimse ümidini kaybetmesin bizlerde bu VATAN ve BAYRAK aşkı,  sevgisi damarlarımızda, kalbimizde yaşadığı müddetçe ALLAH’ ın izniyle hiç kimse bir şey yapamaz  bizlere bundan emin olunuz. Bu rezil girişimin birde iyi yönünü gördüm. Çünkü bizim uyumadığımız kadar pek çok dünya devletleri yani rakiplerimizin de uyumadıklarını sanal alemden takip ettim. Eğer istenilen olsaydı göbek kaşıyıp akıldanelik yapacaklardı ama disiplinli vatanını seven sivil ordunun böyle teyakkuzda olup çok sert bir kayaya çarpacakları hiç hesapta yoktu, nasıl ki imam efendinin Allahuekber nidasına insanların tereddütsüz biat ettiği gibi bu elim olaya karşıda halkımız biat etmiş darbeye karşı darbe yaparak çökertmiştir. Dahası bizi test etmeye kalkışanlara da çok önemli mesajlar verilmiştir.

Selam ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet Tekelioğlu Arşivi
SON YAZILAR