Türkiye'nin Başkanı Erdoğan ve Konya'nın Başkanı Altay'dan gençlere özel video

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yayınladıkları videolarla gençlere seslendi.
Türkiye'nin Başkanı Erdoğan ve Konya'nın Başkanı Altay'dan gençlere özel video

yeni-haber-video-006.jpg

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca, ilk kez oy kullanacak seçmenler ile 18-30 yaş aralığındaki seçmenlerin adreslerine gönderilen kartpostalla sürpriz yapıldı. Kartpostaldaki QR kodunu okutanlar kendilerine özel sürpriz bir video ile karşılaşıyor. Video, kişilerin kendi isimlerine özel olarak seslendirilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir mesaj yer alıyor. Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da hazırlanan bir videoyla Konyalı gençlere seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez oy kullanacak ve genç seçmene yönelik mesajını içeren videoya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve AK Parti Genel Başkan yardımcıları "#Banaemanet" etiketiyle sosyal medyada yanıt verdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere yönelik bir proje hazırlandı. Buna göre, ilk kez oy kullanacak seçmenler ile 18-30 yaş aralığındaki seçmenlerin adreslerine 81 ilde bulunan teşkilat üyelerince zarf içerisinde kartpostal gönderildi. Kartpostaldaki QR kodunu telefon kameralarıyla okutanlar "sanaemanet.com.tr" adresinde kendilerine özel sürpriz bir video ile karşılaşıyor. Videoda kendi isimlerine özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir mesaj yayınlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizden bu kutlu yürüyüşte bizimle birlikte olmanızı istiyorum. Gelin Türkiye için omuz omuza mücadele edelim. Gelin şehirlerimiz için birlikte çalışalım. Siz bu ülkenin ve milletimizin geleceğisiniz, umudusunuz, hayalisiniz. Belediye işi gönül işidir. Gelin milletimizin gönlündeki hayallerini birlikte gerçeğe dönüştürelim." ifadeleriyle gençlere mesajını iletiyor.

"SAYIN CUMHURBAŞKANIM, MESAJINIZI ALDIM"

Sosyal medyada "#banaemanet" etiketiyle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkan yardımcıları da kendi isimlerine özel hazırlanan video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajına cevap verdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, mesaja "Sayın Cumhurbaşkanım, mesajınızı aldım gönül belediyeciliği için Türkiye #BanaEmanet", AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Biricik Türkiye'mizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak gençlerimiz bugün 'Adana bana emanet, Türkiye #banaemanet' mottosuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajını dünyaya haykırıyorlar. Türkiye'nin güçlü geleceği gençlerimizi kutluyorum.", Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “ayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şehirlerimizi geleceğe taşımak için, el ele omuz omuza yürüyeceğiz. Şehirlerimiz bize emanet, bu vatan hepimize emanet; çünkü biz bu milletin ta kendisiyiz. #BanaEmanet” yanıtını verdiler.

UĞUR İBRAHİM ALTAY DA GENÇLERE SESLENDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da sosyal medyada paylaştığı bir videoyla Konyalı gençlere seslendi. Başkan Altay, sosyal medyada ilgi gören o videoda, “Sevgili gençler, sağlam yönetilen bir belediyenin hayatınıza katacağı rahatlığı sizler daha yakından biliyorsunuz. Size geçmiş ile gelecek arasında bir mukayese sunmayacağım. Size gelecekle ilgili hedeflerimizin tamamında sizlerin olduğunu söylemek için buradayım. Bizim gençlerle ve çocuklarla olan iletişimizde sizlerin katkısı büyük. Ne zaman karşılaşsak “uğur abi” demeniz benim geleceğe bakışımı güçlendiriyor. 9 yıl Selçuklu Belediye Başkanlığı ve 10 ay Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimde her fırsatta önceliğimizin gençler ve çocuklar olduğunu söyledim. Yatırım planlamalarımızda sizlere ayrı bir başlık açtım. Söz konusu gençler ise yorulmak yok yeniden başlıyoruz dedim. Türkiye’mizin geleceği için size olan güvenimi de her fırsatta dile getirdim. Belediye Başkanlığı dönemimde ben sizlerle ilgili üstüme düşen ne varsa hiç düşünmeden yerine getirdim. Şimdi sıra sizde; Gelin bize destek verin, oy verin ve Konya’mızın geleceğini birlikte planlayalım. Hepinizi muhabbetle selamlıyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İŞTE ERDOĞAN VE ALTAY'IN GENÇLERE ÖZEL VİDEOLARI:

erdogan-altay-video.jpg

KAYNAK: YENİ HABER GAZETESİ

Türkiye'nin Başkanı Erdoğan ve Konya'nın Başkanı Altay'dan gençlere özel video

Türkiye'nin Başkanı Erdoğan ve Konya'nın Başkanı Altay'dan gençlere özel video