Türkiye’nin en iyi yatırımı Selçuklu Kongre Merkezi

Konya'yı, ülkemizin ekonomi, kültür ve turizm faaliyetlerinde ön plana çıkaracak, Selçuklu Kongre Merkezi, dünya standartlarında teknolojik altyapısı, sunduğu benzersiz hizmet kalitesi ile uluslararası kongre ve organizasyon merkezi olarak dikkat çekiyor
Türkiye’nin en iyi yatırımı  Selçuklu Kongre Merkezi

Konya'yı, ülkemizin ekonomi, kültür ve turizm faaliyetlerinde ön plana çıkaracak olan Selçuklu Kongre Merkezi, dünya standartlarında teknolojik altyapısı, sunduğu benzersiz hizmet kalitesi ile uluslararası kongre ve organizasyon merkezi olarak dikkat çekiyor

2-1-1-022.jpg

35 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve sahne yüksekliği, genişliği, konforu, ses ve akustiği ile Türkiye'nin en büyük kongre merkezlerinden olan Selçuklu Kongre Merkezi, dünya standartlarında teknolojik altyapısı, sunduğu benzersiz hizmet kalitesi ile uluslararası kongre ve organizasyon merkezi olarak dikkat çekiyor. Merkez, iki farklı kapasitede oditoryum, salonları, 1400 metrekare Balo salonu ve 11 adet farklı boyutlarda toplantı salonlarından oluşuyor. 4 kattan oluşan merkezde 950 araçlık da otopark yer alıyor.

7-137.jpg

TÜM ETKİNLİKLERE ELVERİŞLİ

Selçuklu Kongre Merkezi; ulusal ve uluslararası kongreler, konferanslar, sempozyumlar, şirket toplantıları, fuarlar, sergiler, müzikaller, tiyatrolar, konserler ve film galaları gibi her türlü bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Merkez, Türkiye'nin en yeni ve eşsiz mimari tasarımıyla, açık, yarı açık ve kapalı olmak üzere toplamda 10 bin metrekare alanda dört kata yayılan fuaye alanları; kokteyl, sergi, lansman gibi farklı etkinliklere ev sahipliği yapabilecek bir altyapıya sahip.

6-152.jpg

BİNLERCE İNSANI BULUŞTURDU

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve açıldığı günden bu yana birçok kültürel ve sosyal etkinliğe imza atan Selçuklu Kongre Merkezi, şehrin; turizm, kültür ve ekonomik hayatına katkı sağlıyor. "Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı", "Kudüs Gecesi", "1 Hadis 1 Film Ödül Töreni",  "Mehmetçiğe Dua ve Kur'an-ı Kerim Gecesi" "Yerel Buluşmalar" "Zamanın Kudüs'ü Kudüs'ün Zamanı" gibi etkinlikler binlerce insanı Selçuklu Kongre Merkezi'nde buluşturdu.

3-863.jpg

TÜRKİYE'NİN EN İYİ YATIRIMI

Konya için önemli bir kazanım olan Selçuklu Kongre Merkezi, her etkinliği ile binlerce insanı bir araya getirirken, sürdürülen tanıtım çalışmaları ile de ulusal ve uluslararası etkinlikler için yeni kapılar aralamaya devam ediyor. Selçuklu Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Selçuklu Kongre Merkezi  bu yıl 6.'sı düzenlenen uluslararası kongre, toplantı ve etkinlik ödülleri 'Ace Of M.I.C.E. Awards 2018' kapsamında 'Türkiye'nin en iyi yatırımı' ödülünü  almaya hak kazandı.    

4-509.jpg

5-260.jpg

8-099.jpg