Türkiye’nin iyiliğini mi düşünüyorlar?

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 16 Nisan’daki halk oylaması kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere Gülyalı ilçesi ile devam etti.
Türkiye’nin iyiliğini mi düşünüyorlar?

Gülyalı’da Belediye Başkanı Talip Şen ve İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ile birlikte İlçe gençlik kolları ve kadın kollarının katılımıyla düzenlenen istişare toplantısında partililerle bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, programın ardından beraberindeki heyet ile Gülyalı Balıkçılar Barınağı’nda çalışan balıkçıları ziyaret etti. Turnasuyu Mahallesi’nde muhtarlarla buluşan Metin Gündoğdu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında istişarelerde bulundu. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile Gülyalı Taşlıçay'da mahalle muhtarı Coşkun Bülbül'ün düzenlediği mevlit programına katılan Milletvekili Gündoğdu buradaki ziyaretlerin ardından, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin envanterine yen kattığı iş makinelerinin teslim törenine katıldı.

“Hayır”cı Almanya PKK’lıları Koruyor

Belediye Başkanı Talip Şen ve İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ile Gülyalı’daki esnafları ziyaret eden Gündoğdu, evlerinde tedavi gören ilçe sakinlerini de ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini sundu. Ensar Vakfı Ordu Şubesinin düzenlediği, Bilal Erdoğan'ın konuşmacı olarak katıldığı “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Türkiye Gençliği” programına da katılan Metin Gündoğdu, bu programın ardından AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya Balakar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda konuştu.

Konuşmasında 16 Nisan’daki halk oylamasının önemine dikkat çeken Gündoğdu “Daha büyük ve güçlü bir Türkiye’nin yolu 16 Nisan’da sandıktan çıkacak “Evet”ten geçiyor. Son haftalarda yaşanan olaylarda görüyoruz ki 7 düvel bir olmuş, hayır çıkması için uğraşıyorlar. Almanya, Hollanda, Danimarka, Türk milletinin iyiliğini düşündüğünden mi “hayır” için çalışıyor! Bugün 4 bin 500 terörist Almanya’da rahat rahat yaşıyor ve defalarca istememize rağmen iade edilmiyor. Bunların muhasebesini yapmamız lazım. Şer odakları mevcut sistemde iç işlerimize ve siyasete kolay müdahale edebildiği için “hayır”dan yana. Ama biz onlara “dur” diyeceğiz, milletimiz bu karanlık yapılara ve uluslararası oyunlara karşı gereken cevabı 16 Nisan’da sandıkta verecektir. Bu uğurda çalışan, emek veren tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

FINDIK ÖDEMELERİ

2009 yılından itibaren kesintisiz olarak ödenen fındık alan bazlı gelir desteği ödemeleri bu yıl da veriliyor. 2016 mahsulü fındık alan bazlı gelir desteği ödemeleri 3 Nisan’dan itibaren fındık üreticilerinin hesabında olacak. Desteğin dekar başına 170 TL olarak ödendiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada “Ordu’da 120 bin üreticiye ödenecek olan desteğin miktarı yaklaşık 300 milyon TL’dir. Bu destek hem fındık üreticilerimize önemli bir katkı sağlıyor, hem de şehir ekonomisini canlandırıyor. Çiftçi olsun olmasın, tüm Ordulu hemşehrilerimiz alan bazlı gelir desteği uygulamasından fayda görüyor.” dedi.