Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan Çok Net Konuştu

Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan Çok Net Konuştu

Dün gündem yine yoğundu. AK Partide İl Başkanları toplantısı vardı ve bu toplantıda Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Cumhurun Başkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli hususlara değindi, öncelikle fitneye dikkat çekti, hırsla, bencillikle AK Parti’de siyaset yapılamayacağını belirtti, “Birileri muhalefetin yenilgisi yerine AK Parti’de oluşturulan yapay gündemler konuşulsun istiyor, muhalefetin yenilgisi görülmesin isteniyor” dedi.

Ve paralel ihanet çetesi ile ilgili çok net mesajlar verdi. Bir kere şunu herkesin anlaması gerekiyor, paralel ihanet çetesi tamamen bitinceye kadar Allah’ın izni ile bu çeteyle mücadeleye devam edilecek ve İnşa Allah tamamen de bitirilecek. Ülkemize ihanet etmenin bedelini, hukuk çerçevesinde ödeyecekler.

Türkiye'nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan, çok açık bir şekilde, bunları ifade etti ve paralel ihanet çetesinin arkasına takılanların, 1919’da, 1920’de mandacıların, işgalcilerin peşine takılanlarla aynı ihanet içerisinde olduklarını ifade etti.

AK Parti içinde hala net tavır alamayanlar için ise, "Şahsi ikbali için, Paralel İhanet Çetesine sempatiyle bakanları aranızdan ayıklayın" mesajını verdi ve ekledi, “Paralel ihanet çetesi ile mücadele ulusal güvenlik meselesidir"

Özellikle, "paralel ihanet çete ile mücadele etmesi AK Partinin millete verdiği bir sözdür, bir vaattir." Şeklindeki açıklamasının altının çizilmesi gerekiyor ve bu açıklama önümüzdeki süreç için önemli ipuçları veriyor.

Şimdi soralım, Hala anlamayan var mı?

 

Şunu herkes bilmelidir, bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine oy vermiştir, kimse bu durumdan kendine pay çıkarmamalıdır. Recep Tayyip Erdoğan bu süreci halkın ona verdiği yetki ile en güzel şekilde dizayn edecektir. Yetki ondadır, bu süreçte kendisini kimse önemli görmemeli ve herkes milletin mesajını çok iyi anlamalıdır.

Recep Tayyip Erdoğan en güzel şekilde Başbakanı da belirleyecektir, ayrıca istişaresiz bu işi yapmamaktadır ve ben hiç şüphe duymuyorum, en doğru olanı yapacaktır, en layık olanı o makam için görevlendirecektir.

Herkes şunu bilmelidir, artık siyaset bu şekilde dizayn edilecektir.

Herkes şunu bilmelidir eski Türkiye yoktur, işler eski Türkiye’de olduğu gibi olmayacaktır

Ve herkes bilmelidir, millet Recep Tayyip Erdoğan’a kesin, kati, net bir yetki vermiştir ve bu yetkiyi gerekiyorsa ülkemize Başkanlık Sistemini getirmek için kullanılacaktır.

 

Bizim derdimiz birilerine makam oluşturmak değildir, Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi gençlerin önü açılacaktır ve taşlar yerine oturacaktır, paralel ihanet çetesi ile şer odaklarla iş birliği yapanlardan hem AK Parti hem ülkemiz temizlenecektir. Sistem paralelcilerin ya da birkaç jakobenin dediği gibi değil, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği gibi oluşturulacaktır, millet böyle istemektedir.

Cumhurun Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, bir insan bir kere ölür…

Tekrar soralım, anlamayan var mı?

 

Sayın Veysel Eroğlu Kuraklığın Olmayacağından Nasıl Bu Kadar Emin Olabiliyor?

 

Dün gazetelerde de vardı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, -belli kötü niyetli değil, belli insanlarımız kaygıya düşmesin istiyor- bir açıklama yapıyor. Bu açıklamada ülkemizde başta Konya olmak üzere kuraklığın var olduğunu ama kendilerinin tedbir aldığını kesinlikle su sıkıntısının yaşanmayacağını ifade ediyor.

Barajlardan, göletlerden bahsediyor, Mavi Tünel’den bahsediyor.

Tamam, haklıdır, hükümetimiz ciddi tedbirler alıyor, hem tarımdaki suda hem de evlerde kullanılan suda bir sıkıntı yaşanmasın diye elinden geleni yapıyor. Bu kabul de, yazıyı birkaç defa okudum, acaba gözümden kaçıyor mu diye baktım…

Ne yazık ki Sayın Veysel Eroğlu konuşmasının bir tek yerinde bile İnşa Allah demiyor… "Rabbimizin izni ile" demiyor…

Devlet laik tamam da, Sayın Bakan da laik değil ki kardeşim, bizler Rabbimize iman etmiyor muyuz?

Yüce Mabudumuz, Mülk Suresinin 30. Ayetinde, “De ki: Söyleyin bakalım: Suyunuz çekiliverse, size kim temiz bir akarsu getirir?" Buyuruyor.

Sayın Veysel Eroğlu, bütün dünya liderleri bir araya gelse, bütün dünya devletleri bir araya gelse Rabbim su vermezse, siz istediğiniz kadar tedbir alın, Allah’ınızı severseniz bunun ne anlamı olur? Su bulabilir misiniz? Kuraklığı barajlar yok edebilir mi?  

Şimdi bizi bağnazlıkla bile suçlayan patolojik tipler çıkacaktır ama herkes bilmelidir, bu dünyada Rabbimizin vermediğini kimse veremez. Rabbimize iman zeki insanın işidir, akıllı insan işidir.

Bu gerçekliğe iman etmemek ise en basit ifade ile ahmaklıktır. Yobazlıkta, geri kafalılıkta, iflasta oradadır.

Sayın Veysel Eroğlu lütfen, “İnşa Allah su sıkıntısı çekmeyeceğiz” deyin, merak etmeyin, sizi kimse bağnazlıkla suçlayamaz.

Neyse gelin biz dua edelim;

Topraklarımızı susuz koyma, gönlümüzü hüzünde bırakma. Rabbimiz,

Ümmete, insanlığa, kuşa kurda, ağaca bitkiye rahmet et Rabbimiz,

Mahzun ümmete, insanlığa acı ve acımasızların ve acımasızlığın pençesine insanları ve bütün canlıları bırakma Rabbimiz…

Ey yüce Mevlamız, susuz topraklarımıza su ver, rahmet ver, tarlalarımız, yuvalarımız, gönlümüz senin rahmetine susadı…

Sen esirgeyen ve bağışlayansın...

 

Erol Togay Ağabey Vefat Etti

Gazeteci Ağabeyimiz Erol Togay dün vefat etti, merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyoruz.

Mekânı cennet olsun… 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR