Türkiye'nin rakibi İrlanda! Muhtemel 11'ler

A Milli Takımımız, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Antalya Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak.
Türkiye'nin rakibi İrlanda! Muhtemel 11'ler

Mücadelede, Slovenya Futbol Federasyonundan Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak.

İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile özel maçlarda karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, bu karşılaşmalarla beyaz sayfa açmaya çalışacak.

İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasının ardından 27 Mart Salı günü Karadağ'a konuk olacak milliler, beyaz renkli deplasman formasını da ilk kez bu mücadelede giyecek.

Lucescu dönemindeki 7. maç

A Milli Futbol Takımı, teknik direktör Mircea Lucescu dönemindeki 7. maçına İrlanda Cumhuriyeti karşısında çıkacak. Ay-yıldızlı ekip, Rumen teknik adam idaresinde oynadığı 6 maçta sadece bir galibiyet alırken, 4 kez mağlup oldu, bir kez de eşitliği bozamadı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından 2 Ağustos 2017'de 2+1 yıllık sözleşme imzalanan Lucescu yönetimindeki milli takım, ilk maçında, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Ukrayna'ya 2-0 mağlup oldu. Ay-yıldızlı ekip, Rumen teknik adam ile çıktığı ikinci maçta, elemelerde Hırvatistan'ı Eskişehir'de 1-0 yenmeyi başardı. Milli takım, Lucescu yönetimindeki üçüncü karşılaşmasında İzlanda'ya Eskişehir'de 3-0 mağlup olarak, Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti, dördüncü maçında ise deplasmanda Finlandiya ile 2-2 berabere kaldı.  

Ay-yıldızlı ekip, deneyimli teknik adam idaresindeki hazırlık maçlarında ise  Romanya'ya deplasmanda 2-0, Arnavutluk'a Antalya'da 3-2 yenildi.

2018'de ilk maç

Ay-yıldızlı ekip, İrlanda Cumhuriyeti karşılaşması ile 2018 yılındaki ilk maçına çıkacak. Milliler, 2017 yılında yaptığı 6'sı resmi, 4'ü özel 10 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik almıştı.

A Milli Takım, 2017 yılındaki maçlarda 14 kez fileleri havalandırdı, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

TÜRKİYE - İRLANDA CUMHURİYETİ

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan, Çağlar, Serdar, Hasan Ali, Mehmet Topal, Okay, Cengiz, Hakan, Yusuf, Enes
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu

İRLANDA CUMHURİYETİ: O'Hara, Coleman, Rice, Clark, Williams, Hendrick, Arter, Meyler, McClean, Long, Hogan
TEKNİK DİREKTÖR: Martin O'Neill

STAT: Antalya Stadı
HAKEM: Slavko Vincic 
SAAT: 20.30