Türkiye'nin tadı Konya'da değişiyor

Lokum'da cesur ve yenilikçi ürünleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Kevser en trend ürünleri raflardaki yerini almaya başladı
Türkiye'nin tadı Konya'da değişiyor

Ramazan bayramında ciddi anlamda talep gördüklerini, yeni çıkardıkları ürünlerde beğeni olduğunu söyleyen Kevser Şekerleme Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet  Çeçen, ‘Lokum Konya'da artık bir değişime uğruyor Türkiye'nin tadı Konya imzası taşıması çok önemli Türkiye'mizin vazgeçilmez tatlar arasına girecek en trend ürünler Ramazan Bayram'ın çok talep gördü aynı ürünleri farklı bir sunum ile kurban bayramına hazırlığa başladık’ diye konuştu .

Ahmet Çeçen, Kurban Bayramı’nda sevdikleriyle sohbetlerini yenilikçi bir ürünle taçlandırmak isteyenlere Kevser’in farklı lezzetler sunduğunu söyledi. Çeçen, ‘Geleneksel Türk lokumunu gül ,safran kadayıf,kahve,Zereş üzümü ve çikolata kaplayarak eşsiz bir lezzete dönüştüren Kevser lokum  Antep fıstıklı, karışık meyveli ,fındıklı ,cevizli yer fıstığı ile 100 yakın lokum çeşidi ülkemizin lezzetidir. Üzeri  gül ,safran kadayıf,kahve,zereş üzümü ve çikolata ile nefis lezzeti ve şık sunumuyla geleneksel lokum anlayışına modern bir yorum getiren Kevser , Kurban Bayramı’nda da Yeni çıkardığı lokum çeşitleri  ile bayram ikramlarınızda fark yaratmanızı sağlıyor. Farklı lezzetleri denemek isteyenler için gül ,safran kadayıf,kahve, zereş üzümü ve çikolatalı lokum  yanı sıra Antep fıstıklı ,fındıklı,meyve tadında ,cevizli ve sade lokumlar hala lezzetini koruyor. Bizler ülkemiz için en iyisini oluşturmak gayesi içinde AR-GE  faaliyetlerimizi daha ileriye taşımak Türkiye'nin markasal  değeri olan Türk lokumunu iyileştirmek ve değiştirmek uğraş vereceğiz diyen Çeçen artık lokumda değişim vakti yeni çıkartacağımız ürünler ile bizleri takip edin.’ ifadelerini kullandı.

kevser-sekerleme-(1).jpg

kevser-sekerleme-(3).jpg

kevser-sekerleme-(4).jpg

kevser-sekerleme-(5).jpg

kevser-sekerleme-(6).jpg