Turşu bidonunda 2 kilo esrar ele geçirildi

Sinop'un Erfelek ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda, turşu bidonuna saklanmış vaziyette 2 kilo kubar esrar ve 25 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Turşu bidonunda 2 kilo esrar ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, yapılan bir ihbarı değerlendiren Sinop İl Jandarma Komutanlığı ve Erfelek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı bir köyde ortaklaşa operasyon yaptı. 3 şahsın ev ve eklentileri ile araçlarında narkotik köpek Biber ile yapılan aramalarda turşu bidonuna konulmuş 2 kilogram kubar esrar ile ormanlık alanda ekimi gerçekleştirilen 25 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, 1 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu arada jandarma tarafından 3 aylık süre içerisinde yapılan 7 uyuşturucu operasyonunda 15 kişinin yakalandığı, bunlardan 7'sinin tutuklandığı, 8'inin de adli kontrol şartıyla serbest kaldığı belirtildi. Operasyonlarda 7 kilo 407 gram kubar esrar, 950 kök kenevir bitkisi, 5 gram bonzai maddesinin ele geçirildiği öğrenildi.

Turşu bidonunda 2 kilo esrar ele geçirildi

Kaynak: