Tutuklanan oda başkanının yerine seçim yapıldı

Tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanı Özer'in yerine Uğur Erdoğan başkan seçildi
Tutuklanan oda başkanının yerine seçim yapıldı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'in mevzuat gereği görevinin sona ermesi üzerine, oda başkanlığına Uğur Erdoğan seçildi.

Özer'in görevinin mevzuat gereği geçen hafta sona ermesinden sonra yönetim kurulu üyeleri, haftalık olağan toplantıda bir araya geldi. Toplantıda boşalan yönetim kurulu başkanlığı için seçim yapıldı. Seçimde, yönetim kurulu üyeleri oybirliğiyle Uğur Erdoğan'ı başkan seçti. Erdoğan başkanlığındaki Denizli Ticaret Odası'nda İmran Eraslan ve Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

Uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet veren ve aynı zamanda gümrük müşavirliği alanında faaliyet gösteren Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan vekilliği, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UKAT) Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevini sürdürüyor. Ayrıca Erdoğan, Denizli Ticaret Odası'nda yönetim kurulu sayman üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Kaynak: