Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter'da erişim sorunu mu var?

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Twitter'a erişim sorunu son dakika gündemde yerini aldı. Yurt genelinde de milyonlarca Twitter kullanıcısı; Twitter çöktü mü, kapandı mı, erişim sorunu mu var? aramaları yapıyor. İşte Twitter erişim sorunu hakkında detaylar haberimizde...
Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter'da erişim sorunu mu var?

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da yaşanan erişim sorunu gündeme oturdu. Pek çok Twitter kullanıcısı 14 Temmuz Twitter'ı açamadığını, paylaşım yapamadığını dile getirince Twitter çöktü mü, neden yüklenemiyor sorusu internette en çok araştırılan konular arasına girdi. 

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Twitler şu anda yüklenemiyor hatası verirken kullanıcıların bir kısmı platforma erişim sağlayamıyor. Paylaşım yapabilen kullanıcılar, ana sayfadaki hareketleri görüntüleyemiyor. Yapılmak istenen işlemin ardından, 'Bir hata oluştu ama endişelenmene gerek yok, senden kaynaklanmıyor. Tekrar deneyelim' uyarısı veriliyor. Mobil uygulamada ise "Keşfet şu anda yüklenemiyor" şeklinde hata veriyor. Söz konusu problemin hem masaüstü ve mobil sürümde yaşandığı belirtiliyor. Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Downdetector'un verilerine göre, kullanıcı raporları Twitter'da problemlerin olduğunu işaret ediyor.