''Ülkemizi çöp, çamur ve çukura sokmak isteyenlere iyi bir ders vereceğiz"

AK Parti'nin Konya'nın Ilgın ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.
''Ülkemizi çöp, çamur ve çukura sokmak isteyenlere iyi bir ders vereceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Bir ve beraber olursak yerel seçimlerden tekrar çok güçlü çıkarsak ülkemizi çöp, çamur ve çukura sokmak isteyenlere iyi bir ders vereceğiz." dedi.

Usta, partisinin Konya'nın Ilgın ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletten aldığı güçle bugünlere geldiğini söyledi.

AK Parti olarak her zaman önceliklerinin vatan, bayrak ve millet olduğunu vurgulayan Usta, şunları kaydetti:

"(Davamız, derdimiz bu ülke) dedik. Bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyenlere karşı dimdik ayakta durduk. Bugün yine böyle bir süreçteyiz. Hepimizin büyük bir özveriyle çalışarak ayağa kaldırdığı bu dönemden, tekrar çöp, çamur ve çukura sokmaya çalışanlara fırsat verilmeyeceği bir seçimin arifesindeyiz. Bir ve beraber olursak yerel seçimlerden tekrar çok güçlü çıkarsak ülkemizi çöp, çamur ve çukura sokmak isteyenlere iyi bir ders vereceğiz."

"Ilgın'a 124 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizleri burada sevgiyle, muhabbetle karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. Seçim zamanı muhasebe zamanı. 5 yılda neler yapılmış onlar konuşuluyor. Gelecek 5 yılda neler yapılacak onlar konuşuluyor. Bundan 5 yıl önce biz meydanlarda yeni Büyükşehir Yasası'nın ne kadar önemli olduğunu, ilçelerde AK Parti'li belediye başkanları, büyükşehirde AK Parti'li belediye ve hükümetimizle birlikte çok önemli hizmetler yapacağımızı anlatıyorduk. Aradan 5 yıl geçti. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Ilgın'a 124 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik."

Törene, AK Parti Konya milletvekilleri Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız, Gülay Samancı, Hacı Ahmet Özdemir, Orhan Erdem, Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, İlçe Başkanı Ali Erten ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.