Ultraslan'dan bildiri: Tek çare derhal istifa

Alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu Ultraslan, TFF'yi ve sarı kırmızılı yönetimi hedef aldı. Sosyal medyadan yapılan bildiride "Galatasaray yönetimi derhal istifa etmeli" ifadesi kullanıldı.
Ultraslan'dan bildiri: Tek çare derhal istifa

Galatasaray'da alınan kötü sonuçların ardından Ultraslan, TFF'Yİ ve yönetimi hedef alan bir bildiri yayınladı. Bildiride ligin ikinci yarısında oynanan 4 maçta ligin kaderinin çizildiği aktarılırken Galatasaray yönetiminin de istifa etmesi gerektiği belirtildi.

İşte Galatasaray taraftarının yayınladığı bildiri;
 

"Turgay Şeren'in adının verildiği 2016-17 sezonunun, TFF ve MHK eliyle nasıl “Hakem katliamı sezonu”na dönüştürüldüğünü tarih yazacaktır. Bütün kariyeri skandal ve başarısızlıklarla dolu Demirören'in yönetimindeki federasyon için bu skandallar her geçen gün sıradanlaşıyor. Hata olmaktan çıkıp aleni olarak art niyet ile takımımıza 'satılık düdükler' ile çekilen operasyonların sonu gelmiyor. Tabii ki tüm bunlar yaşanırken adı var kendi yok Galatasaray yönetimi de olayların baş aktörlerindendir.Göreve gelir gelmez ilk iş bu Galatasaray düşmanlarını desteklediklerini açıklayan yönetim Galatasaray'ın haklarını savunamaz hale gelmiştir. Her kameraya hakem hatalarını Acizce şikayet edip en ufak yaptırımı olmayanların oturduğu koltukları terk etmesi artık zorunlu hizmettir. Tek çare derhal istifa"