'Ulubey kanyonlarını dünyaya tanıtacağız'

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Ulubey Kanyonlarını dünyaya tanıtacağız. Milli park için hazırlık başladı. Taşyaran Vadisi için daha önce söz ver vermiştik, tabiat parkı olarak ilan ediyoruz ." dedi.
'Ulubey kanyonlarını dünyaya tanıtacağız'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ulubey Kanyonlarını dünyaya tanıtacağız. Milli park için hazırlık başladı. Taşyaran Vadisi için daha önce söz ver vermiştik, tabiat parkı olarak ilan ediyoruz ." dedi. 

Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası burada basın toplantısın düzenleyen Eroğlu, birçok müjdeyle Uşak'a geldiklerini, kentte 42 milyon lira değerindeki 4 tesisin temel atma, 2 tesisin de açılış töreni yapacaklarını belirtti.

"Taşyaran Vadisi'ni Tabiat Parkı ilan ettik"

Bakan Eroğlu, Uşak'ın turizm açısında saklı bir cennet bahçesi olduğunu, Doğa Koruma Milli Parkların kente 2 müjdesi olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Uşak'ta turizmde muazzam bir potansiyel var. Uşak'ta saklı cennet bahçeleri var, bu bahçeleri gün yüzüne çıkartarak dünyaya tanıtacağız. Tabiat turizmi, doğa turizmi, yayla turizmini geliştirmek için büyük bir seferberlik başlatıyoruz. Ulubey Kanyonlarını milli park olarak planlıyoruz. Ulubey kanyonlarını dünyaya tanıtacağız. Milli park için hazırlık başladı. Taşyaran Vadisi için daha önce söz ver vermiştik, tabiat parkı olarak ilan ediyoruz. Uşak'ta tabiat turizm mastır planı hazırladık. Bununda eylem planı hazır. Neticede buraya yapılacak çok şey var. Ne gerekiyorsa yapılacak ve en kısa sürede sözlerimizi yerine getireceğiz."