Uluslararası Farkındalık Festivali Muğla'da başladı

MUĞLA (AA) - Dünya Değişim Akademisi tarafından Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen, Uluslararası Farkındalık Festivali başladı. Dünya Değişim...
Uluslararası Farkındalık Festivali Muğla'da başladı

MUĞLA (AA) - Dünya Değişim Akademisi tarafından Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen, Uluslararası Farkındalık Festivali başladı.

Dünya Değişim Akademisi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve yurt dışından 400 katılımcı "değişim hayattır" temalı festivale iştirak etti.

Özgüven, yaratıcılık, içsel güç, saf sevgi, iletişim yeteneği, stres yönetimi, öfkeyi dönüştürme, korkuyu yenme ve depresyondan özgürleşme sanatı üzerine etkili ve pratik çalışmaların yer aldığı programa, Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Almanya, Bulgaristan, Fransa, İspanya, ABD, Azerbaycan, Suriye'den katılım oldu.

Liderlik, motivasyon, organizasyon ve strateji geliştirme, zaman yönetimi gibi pek çok konuda oluşturulan değişim sanatı programlarının, iş ve kariyer yaşamında bireyi olmak istediği yere taşıyacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kişi, bireysel ya da grup halinde elde edilen kazanımların aslında tüm insanlığa ait olduğunu anlayacak ve bundan keyif alacaktır. Başarı, özgüven, cesaret, güç, sorumluluk, özgürlük gibi kavramlar üzerine oluşturulan değişim sanatı programları, bireyin elde ettiklerinin daha sorumlu olması için kendisine verildiğini anlamasını sağlayacaktır. Değişim sanatı programı, değişim uzmanları rehberliğinde bireye aradığı hayat yolunu bulması ve bu yolda güven ve kararlılıkla yürümesi için gerekli olan değişimi yaşatarak, eski kabuğundan sıyrılıp yepyeni bir insan olması için rehber olacaktır."

Festival, yarın sona erecek.

Kaynak: