Ünal Karaman antrenörlük kursu sürüyor

TFF-Konya TÜFAD İşbirliğiyle organize edilen Ünal Karaman TFF-C Grassroots Antrenör Kursu, 30 kursiyerin yer aldığı eğitimlerle devam ediyor. Kurs sonrası yapılacak sınav sonrası kursiyerler, antrenör olma hakkı kazanacak
Ünal Karaman antrenörlük kursu sürüyor

Konyalı olan ve ülke futboluna yıllardır hizmet eden teknik direktör Ünal Karaman adına TFF ile Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin ortaklaşa açtığı antrenörlük kursunda 30 kursiyer hoca olabilmek için çabalıyor. TFF Eğitmenleri Selman Çoşkun ile Emrah Aykurt’un kontrolünde sabah 09.30 - 12.30, öğleden sonra ise 14.00 - 18.00 arasında verilen Teorik ve Pratik eğitimler yoğun bir şekilde sürüyor. Kurs 23 Kasım Cuma günü saat 12.30 tamamlanacak ve yapılacak sınavda başarılı olan isimler TFF-C Grassroots antrenörlük belgesini almaya hak kazanacak.

‘İNSANLAR YAŞARKEN DE ANILMALI’
Bu arada Kursun açılışında söz alan TSYD Şube Başkanı Murat Dönmez ile ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Sezgin, İnsanların yaşarken anılmasına vurgu yaparken, Ünal Karaman isminin doğru bir tercih olduğunu, TÜFAD’ın bu tür hassasiyetlerini takdir ettiklerini vurguladı.  TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa ise “Ünal Karaman futbolcu ve teknik adam olarak Konya futbol tarihimizin en kariyerli ismidir ve bizler için önemli ve değerli olduğunu toplumumuza bir kez daha hatırlatmak istedik. Yönetim anlayışımızı Antrenörlerimiz başta olmak üzere futbol ailesi içinden her kesime ve her isme duyarlı olduk hatırlamayı ve hatırlatmayı bir görev bildik” dedi.

TÜFAD’IN RENKLİBAY MEMNUNİYETİ
Öte yandan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi, geçtiğimiz günlerde Anadolu Selçukspor başkanlığına seçilen Zahir Renklibay’ın yanı sıra yönetim kuruluna seçilen diğer isimleri tebrik etti. Dernekten yapılan açıklamada, ‘Anadolu Selçukspor’un yapmış olduğu olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Zahir Renklibay’ın getirilmiş olmasını memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız. Konya futbolunda önemli bir yere sahip Renklibay ailesinin bir ferdi olarak yaşamında futbolculuk, yöneticilik ve başkanlık gibi görevleri içinde elde ettiği tecrübelerine yine ekibinde bulunan futbolun her alanında önemli hizmetleri bulunan Recep Çınar, Okay Tınkır gibi isimlerin yanı sıra önemli iş adamlarımızla desteklenmiş yönetim yapısı ile başarılı olacaklarına olan inancımız tamdır’ denildi.