Üniversite öğrencilerine ’terör’ semineri

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu ve Şaphane İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, ilçede eğitim gören...
Üniversite öğrencilerine ’terör’ semineri

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu ve Şaphane İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, ilçede eğitim gören üniversite öğrencilerine terör konulu seminer verildi.

Seminer, Terörle Mücadele Uzmanı Kenan Arslan tarafından verildi.

Şaphane Melek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda verilen seminere Yüksekokul Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Şaphane İlçe Emniyet Amiri Mesut Yılmaz, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Terörle Mücadele Uzmanı Kenan Arslan Üniversite de öğrenim gören öğrencileri terör yapılanmalarına karşı uyardı. Terör örgütlerinin varoluşlarını devam ettirebilmek için ihtiyaç duyduğu yeni kişiler içerisinde olmamaları konusunda uyarılan öğrencilere, Alo 140 terör hattının önemi anlatıldı.

Kenan Arslan, "FETÖ / PYD , PKK, DHKPC gibi örgütler özellikle üniversite öğrencileri üzerinde çok planlı örgütsel çalışmalar yapmakta. Karşılıksız burs yada yurt parası ödeme gibi faaliyetlerle başlayıp daha sonra bu durumu belli amaçlar doğrultusunda kullanırlar. Zaman geçtikçe farkında olmadan ellerine esir düşer ve geleceğinizi yok edersiniz. Bu tip durumlarda okul idarecileriyle istişare edip kendinize yol çizmelisiniz. Aksi takdirde sizleri ağına düşürürler" dedi.

Seminerde terör örgütlerinin ağına düşüp pişman olan öğrencilerin video filmleri yayınlandı. Program sonunda Şaphane Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil tarafından Semineri veren eğitmenlere teşekkür edildi.(YD-EFE)

Üniversite öğrencilerine ’terör’ semineri

Üniversite öğrencilerine ’terör’ semineri

Üniversite öğrencilerine ’terör’ semineri

İHA