Ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu İsrafil Köse'den sabah saatlerinde üzücü haber geldi. Geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti

Ekranların sevilen ismi İsrafil Köse kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Can Yılmaz; 'Oyuncu İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonrası getirildiği hastanede hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin' mesajını paylaştı.

Sevilen oyuncu İstanbul Kadıköy'de motosiklet kazası geçirmişti.

İsrafil Köse kimdir?

İsrafil Köse, 20 Şubat 1970 tarihinde Artvin’in Borçka ilçesinin Maçaheli Köyü'nde doğdu. İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde okudu. 1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekran karşısına çıkan İsrafil Köse, bugüne dek birçok yapımda rol aldı. Genelde Karadeniz şivesi ile ön plana çıktı. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi : Temel” filmlerinde de rol aldı.

İsrafil Köse, Üçgen Yapımevi Ltd. Şti. Oyuncu ve Yapım Asistanlığı yapmaktaydı. İsrafil Köse, Şengül Köse ile evli Abdullah Köse (d.2015) adında bir oğlu vardır.