Ünlülerden "demokrasi nöbeti"ne destek

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini Kısıklı'da protesto eden vatandaşlara sanatçı Demet Akalın, Işın Karaca ve Özgün sahneye çıkarak destek verdi.
Ünlülerden "demokrasi nöbeti"ne destek

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Kısıklı'da protesto eden vatandaşlara sanatçı Demet AkalınIşın Karaca ve Özgün sahneye çıkarak destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar KısıklıCaddesi'nde, vatandaşların FETÖ'nün darbe girişimine yönelik protestoları sürerken, sahnede vatandaşlara destek veren Demet Akalın, göz yaşlarını tutamayarak, "Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Fakat ne mutlu ki bana bu milletin evladıyım. Ne mutlu ki bize çok kudretli, çok merhametli ve çok mert bir kumandanımız var. Allah ondan bin kere razı olsun." dedi.

"Şehitlerimizden Allah her zaman razı olsun"

Sanatçı Işın Karaca demokrasi nöbetinin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, şunları söyledi:

"Biz müzisyenler duygularımızı şarkı söyleyerek ifade ediyoruz. Ancak bunu konuşmak, anlatmak gerekiyor. Bu ülke asla bölünmeyecek. Darbelere sonuna kadar hayır. Şehitlerimizden bizleri korudukları için Allah her zaman razı olsun. Onlar bizim esas kahramanlarımız. İyi ki biz Türkiyeyiz. Demokrasi nöbetimiz hayırlı olsun."

"Türkiye büyük bir sınav verdi"

Söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu dile getiren şarkıcı Özgün de, "15 Temmuz'da Türkiye büyük bir sınav verdi. Vermeye de devam ediyor. Korkunç olaylar oldu, sivil halk öldürüldü. Meclis bombalandı. Binlerce yaralı oldu ve yüzlerce şehit verdik." şeklinde konuştu. 

Darbe sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Özgün, "Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Türkiye çok kara günler gördü. Fakat bu birlik ve beraberlikle bu kara günlerden çıkabildik. Bugünler de geçecek. Allah bir daha böyle kötü günleri vatanımıza, milletimize yaşatmasın." ifadelerini kullandı.