Unutulmaya yüz tutan değerler bu kitapla canlanacak

Ergene Kaymakamı Fatih kızıltoprak'ın koordinatörlüğünde, hazırlanan "Ergene'nin Tarihi ve Kültürel Değerleri" kitabı unutulmaya yüz tutan değerlerin...
Unutulmaya yüz tutan değerler bu kitapla canlanacak

Ergene Kaymakamı Fatih kızıltoprak'ın koordinatörlüğünde, hazırlanan "Ergene'nin Tarihi ve Kültürel Değerleri" kitabı unutulmaya yüz tutan değerlerin umudu olacak.

Tekirdağ'ın Ergene İlçesinde bir ilk olan bu çalışmadan dolayı mutluluğunu ifade eden Kaymakam Fatih Kızıltoprak "İlçemize ait kültürel motiflerimizi, derleyerek, mesai arkadaşlarım, Mahalle Muhtarlarımız, STK'larımız, ve Ergeneli vatandaşlarımızın katkılarıyla hazırlamış olduğumuz kitabımızı değerli okuyucuların bilgisine sunmuş bulunuyoruz. Bu çalışmamızın, Ergene'nin unutulmaya yüz tutmuş tarihi değerlerinin canlandırılması, yöresel zenginliklerinin tanıtımı ve gençlerimize bir rehber olması noktasında faydalı olacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca yine İlçemize özgü yemeklerimizin anlatıldığı Yemek Kitabımızın da çalışmalarına başladık. En kısa zamanda onu da siz değerli vatandaşlarımızın bilgisinde sunacağız" dedi.

Vatandaşlar, "Ergene'nin Tarihi ve Kültürel Değerleri" kitabını Kaymakamlıktan temin edebilecek.

Kaynak: