Urfa’nın gerçek tatları Konya’da

Bu hafta söyleşi kuşağımızda Urfa Sofrası İşletmecisi Fatih Bahçıvan ile Urfa Sofrası’nı konuştuk.
Urfa’nın gerçek tatları Konya’da

1997 yılından bu yana tecrübeli ve alanında uzman aşçılarımız ve servis elemanlar ile müşterilerine hizmet ettiklerini ifade eden Bahçıvan, her kesime uygun fiyatlarla Urfa’nın gerçek tatlarını yemek için davet etti.

URFA SOFRA’SINI TANITABİLİR MİSİNİZ?

Urfa Sofrası Restoran olarak kurulduğumuz 1997 yılından bu güne kadar müşterilerimize kaliteli, hijyenik ve temizlikten ödün vermeden sizlerin memnuniyetini esas alarak Konya ve Konya dışından gelen misafirlerinizin damak tadına hitap edecek ürünlerimizle hizmet vermekteyiz.  Nalçacı ve Havzan olmak üzere iki şubemiz var.  Tecrübeli ve alanında uzman aşçılarımız ve servis elemanlarımız ile müşterilerimizde ‘sizin restorantınız’ hissi oluşturarak yemeğe ve müşterilerimize büyük önem veriyoruz.

urfa-lahmacunu--(2).jpg

HİZMET ANLAYIŞINIZ NEDİR?

Kaliteli hizmet, hijyen ve temizlikten ödün vermeden, Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini önde tutarak; yemek yemeyi bir keyfe dönüştürmek, müşteri memnuniyeti doğrultusunda gelişmeyi sürekli kılmak ve bu yolla topluma hizmet vermek. Ürün çeşitliliğinde kendimizi sürekli yenileyerek, imal ettiğimiz her ürüne lezzetinin hakkını vermek ve buna karşılık adından yenilikçiliği ve kalitesiyle söz ettirmeye layık olmaktır. Başarı çizgimizi korumakla yetinmeyip, sektörel gelişmeleri ülkemize ve şehrimize taşımada girişimci davranmak ve iş sahamızda lider olmak, müşterilerimizin ve tüm toplumun değerlerinde saygın ve vazgeçilmez bir kuruluş olmak, ve örnek gösterilen bir marka bilinci yaratmak.

urfa-lahmacunu--(3).jpg

İNSANLAR NEDEN URFA SOFRASI’NI TRECİH ETSİNLER?

Kebap ve lahmacunun gerçeğini yemek için bizi tercih etsinler. Urfalılar tarafından Urfa usulüyle yapılıyor. Hamurundan, kullanılan malzemeler tamamen Urfa usulüdür. Diğer yapılan lahmacunlar gibi taklit değildir.  Ustalarımız da Urfalı. Urfalıların yaptığı da kesinlikle başkasının yaptıklarına uymuyor. Nasıl ki etli ekmeğin merkezi Konya ise lahmacun ve kebabın merkezi de Urfa’dır.

urfa-lahmacunu--(4).jpg

LAHMACUNA İLGİ NASIL? ETLİ EKMEĞİN YERİNİ ALABİLİR Mİ?

Konya’da lahmacun yapan pek yok. Etli ekmekten sonra ikinci sıra geliyor. Bu işi hakkıyla yapan birkaç firma var. Lahmacun, Etli ekmeğe alternatif.  Diğer şehirlerden gruplarda geliyor. Damak tadını bilen insanlar bizi tercih ediyor. Etlerimizi günlük ustamız seçerek alıyor. Güvenilir markalardan herkes tarafında bilinen yerlerden etlerimizi alıyoruz. 1.sınıf et kullanıyoruz.

urfa-lahmacunu--(5).jpg

FİYAT POLİTİKANIZ NASIL?

Krize darbeye rağmen bizim işimiz devam ediyor. Hijyenik bir ortamda, ağız tadını bilenlerin gelip göreceği bir yer.  Her kesimin bütçesine hitap ediyoruz. Fiyatlarımız yüksek değil. Herkesi ailesiyle, arkadaşlarıyla, misafirleriyle, gelip cüzi bir fiyata yemek yiyebilir.  Et fiyatının yüksekliğine rağmen belli bir fiyat politikamız olduğu için tercih etsinler.  Urfa yemeklerini tatmak için. Bütün Konya’ya Alo Paket servisimiz var. Bize bir telefonla ulaşabilirler. Ortalama yarım saat içinde servisimizi Konya’nın her yerine ulaştırabiliyoruz.

urfa-lahmacunu--(6).jpg
İSMAİL POÇAN / YENİ HABER GAZETESİ