Uşak Sportif'te hedef gabiliyet

Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, Türk Telekom karşısında galibiyet hedeflediklerini söyledi.
Uşak Sportif'te hedef gabiliyet

Erdoğan, yaptığı açıklamada, Türkiye Basketbol Ligi'nin 11. haftasında konuk edecekleri Türk Telekom'u iyi bir oyunla yenmek istediklerini belirtti.

Hafta içi EuroChallenge Kupası'nda Litvanya deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını ve ikinci tura yükseldiklerini hatırlatan Fatihan Erdoğan, oyuncuların yorgun olduğunu ifade ederek hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti.

Ligde çıkışa geçmek istediklerini dile getiren Erdoğan, "Bizim için hedef maçlardan birini oynayacağız. Kendi evimizdeki maçlarda iyi mücadele ediyoruz. Seyirci avantajımızı kullanıp galip gelmek istiyoruz. Evimizdeki tüm maçları kazınabilecek güçte olduğumuza inanıyorum. Banvit ve Fenerbahçe maçlarında bunu kanıtladık. Türk Telekom karşısında iyi oyunla kazanmak istiyoruz. Oyuncularımızın konsantrasyonunu yüksek tutmaya çalışıyoruz. Her maça özel hazırlanıyoruz. Keyifli ve zor bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Rakibimiz bizimle aynı puanda, onlar da kazanmak isteyeceklerdir. Tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz" dedi.

Uşak Sportif ile Türk Telekom, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda yarın saat 17.00'da karşılaşacak.