Uşak’ın ikinci battı çıktı projesinde ilk kazma vuruldu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent için önem arz eden ve trafiği rahatlatacak olan Stat Battı Çıktı Projesi için ilk kazmayı vurduklarını belirterek, "Projemiz kısa sürede can bulacak ve ilimiz trafikte rahatlama sağlayacak" dedi.
Uşak’ın ikinci battı çıktı projesinde ilk kazma vuruldu

Uşak Belediyesi kısa süre önce hizmete açtığı 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı'nın ardından Stat Battı Çıktı Projesi için de ilk adımı attı. Bu konuda ilk kazma vurularak somut gelişme sağlandı. Projenin ilk gününde kurbanlar kesilirken, dualar okundu. Stat Battı Çıktı Projesi'nin ilk gününde Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu da incelemelerde bulundu.

Projeyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, "Kısa sürede bitireceğimiz proje, kentimiz trafiğine önemli katkı sağlayacak" ifadesini kullandı. Cahan şunları kaydetti: "Uşak adına tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Bugün itibari ile ana yolu kenara alarak orta yolda battı çıktı projemizi başlatıyoruz. Belediye olarak Uşak'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Daha önce üç ay gibi kısa bir zaman diliminde 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağını bitirmiştik. O bölgede önemli bir rahatlama oldu. Şimdi aynı rahatlığı stat civarında da sağlayacağuz. Yaklaşık üç ay gibi kısa bir zamanda buradaki köprülü kavşağımızı bitireceğiz"

Kısa sürede bitirilecek Stat Battı Çıktı Projesi için az sabır beklediklerini anlatan Cahan, "İlimizin her daim gelişmesi adına dur durak demeden çalışıyoruz. Büyük projeleri ise 24 saat esasıyla çalışarak kısa sürede bitiriyoruz. Bu projemiz de fedakarca çalışmak suretiyle az bir zaman zarfında sona erecek. Biz vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz. Bu gibi önemli projelerin yapılması aşamasında ister istemez trafikte aksamalar ve sıkışıklıklar olabilir. O yüzden şimdiden hemşehrilerimizden müsamahalarını rica ediyoruz" dedi.

Uşak’ın ikinci battı çıktı projesinde ilk kazma vuruldu

Kaynak: