UVCD, KTEPH farkındalığı için Ankara’da etkinlik düzenleyecek

Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği (UVCD) tarafından kronik tromboembolik pulmoner hipertansiyon (KTEPH) hastalığının farkındalığının artması...
UVCD, KTEPH farkındalığı için Ankara’da etkinlik düzenleyecek

Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği (UVCD) tarafından kronik tromboembolik pulmoner hipertansiyon (KTEPH) hastalığının farkındalığının artması için 23 Kasım'da Ankara'da etkinlik düzenleyecek.

Kronik tromboembolik pulmoner hipertansiyon (KTEPH) hastalığının farkındalığının artması amacıyla Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği, 23 Kasım tarihinde herkesin davetli olduğu tamamen ücretsiz olacak etkinlikler düzenleyecek. Ankara Cer Modern'de gerçekleştirilecek etkinlik, ney dinletisi ile başlayacak. Ardından KTEPH Aklımda tiyatro oyunu ve fotoğraf sergisiyle devam edecek. Etkinlikte KTEPH hastalığı hakkında önemli bilgiler paylaşılacak.

'KTEPH Aklımda" tiyatro oyunu hakkında şu bilgiler verildi: "Tiyatro etkinliği KTEPH hastalığından muzdarip 3 hastanın hayatından dramatik kesitlerden oluşuyor. Antik Tiyatro tarafından sahnelenecek bu etkinlik Mehmet Yılmazsoy tarafından yönetilecek ve Antik Tiyatro oyuncuları tarafından oynanacak'.

Fotoğraf sergisinin Fotokolektif Fotoğraf Atölyesi gerçekleştirileceği bildirildi.

İHA